Следва

Кокосови макарони

Изживейте София с новото мобилно приложение LiveFromSofia

По случай Деня на София издателство Колибри с подкрепата на Столична община пуска за свободно теглене новото смартфон приложение LiveFromSofia...

All About Life преди 9 години
По случай Деня на София издателство Колибри с подкрепата на Столична община пуска за свободно теглене новото смартфон приложение LiveFromSofia, разработено въз основа на нашумелия сборник с разкази на Александър Шпатов #НаЖивоОтСофия. 
 
С  LiveFromSofia могат  да се обикалят и преживяват  местата, и специфични дейности от списъка Да изживееш този град, залегнал като въведението към книгата.

Подобно на принципа за събиране на печати от Стоте национални обекта с LiveFromSofia се събират отбелязвания чрез приложението. При събрани отбелязвания на над 50 локации от списъка,  издателство Колибри ще подаряват електронно копие от сборника #НаЖивоОтСофия – достъпно за сваляне както на български, така и на английски език, преведено от американката Анджела Родел, която от 10 години живее в София.
 
LiveFromSofia е насочено както към софиянци, така и към любопитните за софийски емоции чужденци. Английската версия ще помага на гостите на града ни да видят и усетят София по алтернативен, местен и незабравим начин.
За сега приложението е съвместимо само с телефони с операционна система Android, но в бъдеще се предвижда и пускането му за платформата iOS.  LiveFromSofia може да бъде изтеглено от тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.