Следва

Всичко свърши! Силвестър и Мария се развеждат окончателно

С деца на море. Анджелина Джоли и Брад Пит в Малта с всичките си наследници

Новобрачната двойка красавци - Анджелина Джоли и Брад Пит се радват на остатъка от...

People of art преди 9 години

Новобрачната двойка красавци - Анджелина Джоли и Брад Пит се радват на остатъка от лятото в Малта, придружени от домочадието. Актьорите са там и по повод снимките на новия им съвместен филм "Край морето".

И ако във всички останали случаи звездното семейство прави и невъзможното, за да избегне досадните обективи на папараците, то този път нещо в стройната отбрана се е продупчило, и, за радост, имаме сочна доза семейни кадри.

Смеем да твърдим, че това са първите морски кадри на знаменитостите, които изобщо се появяват на бял свят.



Двамата, Джоли и Пит, за жалост не са по бански, отдъхвайки на грамадната яхта под наем: една от най-секси жените на земята носи къси гащи, топ с тънки презрамки, капела с козирка и очила, всичко в черно. А очарователният ѝ съпруг носи шорти и тениска в тъмни тонове, с които и се къпе в морето, при това няколко пъти.

Децата пък, за разлика от големите, определено носят по-жизнерадостни цветове, и целия ден, за разлика от родителите си, предпочели сянката, се плацикат във водата.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра