Следва

Да се подстриже ли Маги Халваджиян - Да или Не?

Сватбата на Бионсе и Джей Зи - шест години по-късно

Ако някога сте се съмнявали в тяхната любов, то ето ни удобен момент да ви опровергаем...

People of art преди 9 години

Ако някога сте се съмнявали в тяхната любов, то ето ни удобен момент да ви опровергаем.

Започваме първо с това, че Бионсе и Джей Зи подновиха брачния си обет на 4 септември по време на почивката за рождения ден на певицата, като двамата решиха с този жест да започнат на чисто след слуховете за проблеми в брака им и да демонстрират силната си връзка, въпреки всички спекулации за развода.

Веднага прилагаме и доказателство номер две, което дойде само преди няколко дни, когато се състоя последния съвместен концерт на Би и Джей, с който двамата сложиха край на общото си турне "On The Run Tour".

Семейство Картър излезе на сцената и изглеждаше по-влюбено отвсякога, за да изпее прочувствен дует на песните Young Forever и Halo. По време на изпълнението им двойката се обърна към големия видео екран, точно зад тях, на който бяха изписани думите "Това е истинският живот..." и даде знак да бъде излъчено видео, допускащо всички нас до личния им живот, повече от всеки друг път.





Най-съкровените моменти на двойката, годежа, сватбата, булчинската рокля на Би, която толкова дълго време бе пазена в тайна, раждането на Блу Айви, първите й крачки, силата на бащинската и майчина любов, разточителния им начин на живот дори... бяха част от късометражния филм за семейство Карър, който успя да разчувства хилядите техни почитатели дошли на коцерта и, признаваме си, и нас, няколкото човека в редакцията!





Емоционално и вълнуващо видео за хората, а не за звездите, което можеш да изглеждаш тук >>>

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра