Следва

Бионсе и Джей Зи с тузарско имение за 85 милиона (снимки)

Силвия Лулчева пребори анорексията

Силвия Лулчева пребори анорексията

People of art преди 9 години

Силвия Лулчева довери, че се е излекувала от анорексията. „Да, мога да кажа, че победих анорексията", заяви Лулчева пред „България днес".

Лулчева се бори от години с коварното заболяване, което започнало още в детството на г-жа Лютова от „Столичани в повече". Като малка тя била изключително комплексирана и това дало отражение на целия й живот като възрастна. Психоложката, която се занимавала с проблемите на актрисата обясни, че двете най-често работили за преодоляване на ниското самочувствие на Силвия.

Заболяването анорексия актрисата развила след раздялата с първото си гадже - съученик от френската гимназия. Тогава тя толкова била хлътнала по момчето, че спряла да се храни, не спяла по цяла нощ и непрекъснато плачела. Впоследствие от стреса цикълът й спрял и това се отразило на детеродните й функции. Известно е, че Лютова стана „късна майка" и трудно забременя.

Драмата с нещастната любов отключва у талантливата актриса омраза към мъжете. Единственият, удържал на сприхавия характер на Силвия Лулчева, бил актьорът Васил Бинев. От него е и дъщерята на актрисата - Елица.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра