Следва

Вики Терзийска част от свежа любовна история

Double Trouble: Албена Вулева vs. княгиня Калина

Double Trouble: Албена Вулева vs. княгиня Калина

People of art преди 9 години

Албена Вулева и княгиня Калина са станали като сестри. Скандалната водеща и дъщерята на цар Симеон II имат съвсем еднакви черти, особено след операциите на носовете си. Овалът на лицето, брадичките и формата на очите им са идентични, констатират по-наблюдателни зрители. Освен това през повечето време и двете са руси. Двойничките нямат и голяма разлика във възрастта - княгинята е родена през 1972 г., а Албена - през 1975 г.

Въпреки очевадната прилика не се е случвало двете да бъдат сбъркани една с друга, тъй като царската щерка живее в чужбина. Но от снимки и кадри по телевизията феновете на виповете веднага правят асоциации за приликата между двете. Между тях обаче има и две основни разлики. Едната е цветът на очите - Вулева е с кафяви, а Калина е синеока. Другата разлика е във вулгарното излъчване на ВИП брадърката като контрапункт на далеч по-изисканата Сакскобургготска.

Калина минава за бунтарка в аристократичните среди, често нарушава етикета и събира погледите на европейските благородници с неподходящи облекло и прическа. Въпреки това от дете е възпитана да се съобразява с потеклото си и никога не би стигнала до просташките изцепки на рускинята. Един от най-големите й гафове е увреждането на носа от операция. Говорители на семейството на бившия премиер обявиха, че е резултат от възпаление на хрущял, но отдавна се носи мълвата, че Калина редовно е злоупотребявала с кокаин, от което е пострадал и носът й.

Вулева пък търпеше критики за визията си още от времето на „Сигнално жълто", когато сравняваха лицето й с това на Мис Пиги. Водещата взе мерки да се разкраси, но безрезултатно. „Нищо, сега поне прилича на царска дъщеря", бъзикат я фенове на ВИП брадър, забелязаха от в. Всеки ден.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра