Следва

HUSKY - collection 2008

Double Trouble - Кариран панталон

Когато видиш мъж с хубав кариран панталон, то значи че е модерен млад господин, с усет към красивото, с маниер, вкус и класа. Този...

Shopping преди 15 години

Когато видиш мъж с хубав кариран панталон, то значи че е модерен млад господин, с усет към красивото, с маниер, вкус и класа. Този мъж обича да пие шампанско по обяд, докато хапва с приятели, вечер се забавлява в суши бара след работа, а сутрин чете Financial Times, докато пие кафе лате.

Господинът с карирания панталон се интересува от мода, защото тя е неизменна част от живота на модерните градски хора.Той работи много и знае, че когато иска всичко да е наред в бизнеса му, той трябва да изглежда добре. Пътува много, купува красиви неща, вечеря в най-добрите ресторанти в Европа, а нощите си прекарва в най-добрите клубове в света.

Господинът носи своя кариран панталон с хубава риза и бежова блуза или както един наш колега констатира "блуза с цвят на препечена долна коричка на хляб". Носи кожени обувки с връзки в кафяво, защото просто са по-стилни, залагай на бизнес папка Louis Vuitton, на класически тренчкот Burberry и добавя големи очила за четене, пък дори и да няма нужда. Просто защото е по-шик.

Кариран панталон Benneton, 159 лв
Кариран панталон Guess by Marciano от Galeria Scandal, 272 лв


More from View Sofia

More Shopping