Следва

Над 300 зрители събра предпремиерата на „Швейцарецът с българско сърце“

"Война и мир" за 7 минути? Вече може, с уникалното достижение на Brother

Едно от основните неща в офиса е освен качеството на работа, бързината при изпълнението й. Понякога...

Стил преди 9 години

Едно от основните неща в офиса освен качеството на работа, е бързината при изпълнението й. Понякога да стоиш до принтера и да чакаш онези седемдесет копия е повече от досадно. И губещо време. Затова водещата японска компания Brother е потърсила и открила решение на този често срещан проблем. Създавайки най-бързия монохромен мастиленоструен принтер, който офис техниката познава.

Иновативната технология стъпва и на българския пазар и се радва на своето първо представяне и демонстрация тук. Скоростта, с която се осъществява процесът и възможността за повече на брой копия, от който и да е друг принтер, които "Кобра" демонстрира са наистина смайващи. Сто страници в минута без значение изображения или текст са достойни за световен рекорд. С допълнителната особеност, че напечатаното от HL-S7000DN не се размазва, дори когато е полято с вода секунди след излизането му от принтера.



Единствената по рода си "Кобра" бе представена удивително умело от техническия мениджър за Brother България Димитър Хаджиев, Ива Тотева, мениджър Продажби и маркетинг, Ивайло Апостолов, регионален мениджър за България, Сърбия, Македония. А след презентациите и демонстрациите, всеки един от гостите на събитието, специално организирано, за да ни запознае с невероятната техническа джаджа, имаше възможността сам да се увери в качествата на HL-S7000DN. И да се пробва с "Война и мир", който със своите 1540 страници се смали до 7 минути и половина време. Всеобщият извод, който Brother налага елегантно и безапелационно е: край на загубеното в чакане време в офиса и да на големите по обем папки с документи, защото принтирането им вече не представлява никакъв проблем.



More Стил