Следва

Деми Мур - умението да блестиш на 50

Името на бебето Гослинг – разкрито!

Ева Мендес и Раян Гослинг разкриха името на малката си дъщеричка. Името на звездното бебе е...

People of art преди 9 години

Ева Мендес и Раян Гослинг разкриха името на малката си дъщеричка. Името на звездното бебе е Есмералда Амада Гослинг. Есмералда идва от испанското название на скъпоценния камък изумруд, а Амада означава „обичана”. Не се съмняваме, че малката принцеса със сигурност ще бъде много обичана. Имената също са специални за Ева защото е изиграла Есмералда в телевизионните серии „V.I.P” и Амада във филма „We Own the Night” от 2007 година.

Ще повторим, двамата станаха родители на 12 септември. И от тогава, нито щастливите родители, нито малката са били снимани. Мендес не е присъствала на събитие от март насам, още преди да се заговори, че е бременна. Нейната половинка Гослинг също избягва публичните прояви от филмовия фестивал в Кан през май. Явно щастливата двойка се е отдала на спокоен семеен живот.

Въпреки завидният списък от звездни снимки в помощ на благотворителността - включително и двете Джордж Клуни и Амал Аламудин и Брад Пит и Анджелина Джоли, е малко вероятно, че скоро ще видим близък план на бебето Гослинг. Особено след като Мендес нито потвърди бременността си, нито показа закръгленото си коремче.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра