Следва

Луксозни съкровища

Парти програма - 14 - 15 Ноември

Специален гост на THE MASTERS OF SOUND VOL. 2 на 14 Ноември (петък) е един от великите диджеи на всички времена – TIMO MAAS...

Culture преди 15 години



14 Ноември, Петък

THE MASTERS OF SOUND VOL. 2
Timo Maas
Juan Alvarez, Liubo Ursiny, Silver
Място: Yalta club, София



Специален гост на THE MASTERS OF SOUND VOL. 2 на 14 Ноември (петък) е един от великите диджеи на всички времена – TIMO MAAS. Немският диджей със стил, който не подлежи на определение, вече предизвика фурор с първото си свирене преди години в YALTA CLUB като буквално не остави тълпата на мира нито за секунда чак до сутринта. Освен, че е сред диджеите с най-заета програма на света, TIMO MAAS е продуцент и ремиксатор легенда – не само като количество, счупвайки всички рекорди с 86 парчета издадени в период от една година, но и като качество. Албумите му Loud и Pictures са сред абсолютните класики на електронната музика, а сред артистите, които са гостували парчета на TIMO MAAS са имена като Kelis, Neneh Cherry и Brian Molko от Placebo. По-актуален от всякога, TIMO MAAS идва зареден с много силни очаквания заради предишното си парти в YALTA CLUB и най-важното с работни версии на чисто новите парчета за предстоящия си албум, които ще пусне в микса си на партито у нас.

През ноември THE MASTERS OF SOUND VOL. 2 продължава с бащите на френч хауса CASSIUS на 21 (петък) и младата надежда на нюйоркската хаус сцена EXACTA на 22 (събота).

Начало: 23:00
Вход: 15 лв преди полунощ, 20 лв след.


***


14 Ноември, Петък

Ronski SPeed
Escape Club, София


На 14 ноември столичният клуб Eскейп предлага достойно бягство за „лунaтиците”, фенове на нощта, и поклонниците на електронния „транс”. Ангел Кънчев 1 с гордост ще посрещне немския заслужил майстор на прогресив саунда Ronski Speed aka Sun Decade. От масивния успех на разтърсващия I'm alone през 2003-та името на източно германецът не слиза от устата на топ диджеи като Paul van Dyk, Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Oakenfold, Above & Beyond и Ferry Corsten. Продуцент на класики като Iris, I Will Follow You и Incognition, (последният трак остана в историята като един от прoгресив химните на 2005-та) днес Ronski Speed се радва на солидни букинги по целия свят и участия на фестивалите Mayday, Love Parade и Nature One. Транс героят, който в едно интервю казва, че ако не беше станал диджей, сигурно щеше да е филмова звезда, днес се наслаждава на уютната 44-а позиция в световната класация на Топ 100 на DJ MAG, и по всичко личи, че се е прицелил още по-нагоре.


***



15 Ноември, Събота

BLAME
Liubo Ursiny
Мястото: Yalta club, София


Extended 8 hours DJ set by Liubo Ursiny

Начало: 23:00


***


15 Ноември, Събота

Cocoon Night presents Chris Tietjen
Escape Club, София


На 15-ти поредната вечер посветена на магията, наречена Cocoon, ще представи на музикално „понапредналите” софиянци една от младите надежди от отбора на папа Свен (Sven Vath) – загадъчният Chris Tietjen. Роден в Кан Франция през 1985-та, безсрамно младият Chris, вече вдъхновен от бащата на техното Sven Vath, не се чуди дълго преди да се докопа до първия си чифт грамофони. Съдбата го завежда през 2002-ра на Ибиса на частно парти на идола му, където успява да направи впечатление зад пулта, за да стигне през заветната 2006 и до мечтаният ди джей ростер на агенцията на Sven Vath. Днес Chris се е превърнал в един от най-добрите амбасадори на Cocoon, владеещ до съвършенство умението да пресъздава автентичния саунд на култовия лейбъл и да транспортира франкфуртското настроение в клубовете по целия свят. Стилът на Chris Tietjen е прекрасна бленда от дийп, груви тек хаус и хипнотични минимал звуци, сред които познавачът това изкуство лесно открива отличителните за лейбъла техно бийтове. Потопете се в магията на модерният звук на Cocoon тази събота - само в Eскейп.

More from View Sofia

More Culture