Следва

Майката на Албена Вулева - една жена с пистолет и куче

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Нашата кино есен е повече от вълнуваща. Ще се раздават награди, имаме номинирани филми и разбира се, с нетърпение чакаме да разберем кой ще отнесе престижните статуетки...

Movies & TV преди 9 години

Нашата кино есен е повече от вълнуваща. Ще се раздават награди, имаме номинирани филми и разбира се, с нетърпение чакаме да разберем кой ще отнесе престижните статуетки. Да не забравим и премиерата на българксия филм "Контражур", на който ще имаме удоволствието да се насладим още тази неделя.

Миналата седмица гледахме "Дракула" - една "неразказана" история, която ни хареса, но... Може би сред днешните предложния се крие тази, която ще разбие очакванията ни и ще ни остави напълно удовлетворени от "загубата" на 2-та часа в салона. Ако и вие сте го гледали и не ви достига нещо, то със сигурност тук има доста обещаващи заглавия, които на нас лично ни завъртяха главите и вече имаме фаворити.

Кои са вашите, разберете като гледате трейлърите, а ако случайно сте пропуснали нещо, припомнете си (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4) и хайде на кино!

"Живи машини" ("Automata")

Актьорите: Робърт Форстър, Антонио Бандерас, Дилън Макдърмът, Мелани Грифит, Бригите Хьорт Сьоренсен

Режисьорът: Гейб Айбанез

Сюжетът: Фантастичен екшън, в който Антонио Бандерас се превъплъщава в агент, който прави опити да манипулира робот. Откритията му са поразителни и сериозно застрашават бъдещето на човечеството.

Испанският режисьор Габе Ибанес разчита на бюджет от 15 милиона долара и международен актьорски състав за своя втори филм, след успешния дебют „Hierro”. Сред звездите освен Бандерас са и бившата му половинка Мелани Грифит, шведката Биргит Хьорт Сьоренсен, ветеранът Робърт Форстър, Дилън Макдърмъд, както и Хавиер Бардем, който предоставя гласа си за продукцията.

Премиерата: 17 октомври (България)

"Ярост" ("Fury")

Актьорите: Брад Пит, Логан Лърман, Шая Лебьоф, Майкъл Пеня, Джон Бернтал, Скот Истууд, Бранко Томович

Режисьорът: Дейвид Айър

Сюжетът: Действието на филма “Ярост” се развива през месец април 1945-та година, а сюжета се фокусира върху американския армейски командир Уордади (в ролята Брад Пит) и екипажа на танка “Fury”, които трябва да изпълнят изключително важна мисия в сърцето на нацистка Германия.

По време на снимките са използвани десетки истински танкове (предоставени от американското правителство) и Айър уверява, че намесата на екипа по визуални ефекти ще бъде минимална.

Любопитно е да се отбележи, че за звездата на филма Брад Пит това е трети филмов проект (след “Гадни копелета” и “Седем години в Тибет”), чието действие се развива в годините на Втората световна война.
 
Премиерата: 24 октомври (България)

"Horns"

Актьорите: Даниъл Радклиф, Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън, Дейвид Морз, Джеймс Ремар, Кели Гарнър

Режисьорът: Александър Ажа

Сюжетът: „Horns” е създаден по едноименния роман на Джо Хил и разказва за младеж, обвинен в убийството на приятелката си, на когото му порастват рога, даващи му свръхестествената способност да кара хората да му се подчиняват и да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Премиерата: 31 октомври

"Stretch"

Актьорите: Патрик Уилсън, Крис Пайн, Бруклин Декър, Джесика Алба, Ед Хелмс, Норман Рийдъс, Джеймс Бадж Дейл, Рей Лиота и Дейвид Хаселхоф.

Режисьорът: Джо Карнахан

Сюжетът: „Stretch” разказва за изоставен от късмета шофьор на лимузина с прякор „Stretch” – приятелката му изневерява и трябва да върне дълг от хазарт в размер от 6 000 долара до края на вечерта, в противен случай е мъртвец. Отчаян, той взима поръчка от напълно смахнат, но раздаващ гигантски бакшиши милионер, с което се забърква в още по-големи неприятности.

Премиерата: Филмът вече е достъпен на iTunes, Amazon и VOD

More Movies & TV