Следва

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се сгоди

Men's Еxhibit: Супер секси - Шая Лебьоф в Interview Magazine

Секси, по-секси, най-секси, или, иначе казано, лошото момче с ексцентричен подбор от...

People of art преди 9 години

Секси, по-секси, най-секси, или, иначе казано, лошото момче с ексцентричен подбор от филмови роли - Шая Лебьоф е ноемврийското лице на Interview Magazine, а ние не можем да откъснем поглед от... перфектно поддържаната му брада. И атлетичното му, татуирано тяло, разбира се!

28-годишният актьор застава пред обектива на Крейг Макдийн за серия от точно 7 перфектни черно-бели кадъра, изпълнени с много енергия и зареждащ спортен хъс.

Въпреки леко скандалните му изяви от последните няколко години, Лебьоф успява да гъделичка вниманието ни, а и, няма как да не го признаем, искреността му е някак вдъхновяваща.

"Аз бягам през целия си живот, бягам от себе си. Дали ще е към филмите, алкохола и наркотиците, или пък към някое шибано бедствие, винаги съм бягал.", споделя той пред Interview Magazine, а какво ли още не е премълчал, ще разберем, ако успеем да надникнем в страниците на изданието.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра