Следва

In the mood for music: Спенс - Палим, палим

Ирена Милянкова: Не искам да съм силна жена!

Ирена Милянкова: Не искам да съм силна жена!

People of art преди 9 години

Топмоделът Ирена Милянкова не обича да свързват името й с борбеност и еманципация.

В интервю за eva.bg многодетната майка е категорична: ”Не искам да съм силна жена. По-добре е да съм от другите - дето все мрънкат. Не вярвам, че една жена трябва да бъде силна”.

Хубавицата с огромни сини очи признава, че не е от хората, които се крият в черупката си, и не съжалява за нито една стъпка в живота си - независимо дали околните я одобряват или не.Милянкова има четири деца с бизнесмена Росен Чолов, който бе арестуван за склоняване на жени към проституция. За този неприятен период в живота си звездата от „Под прикритие” е откровена: „Бях известно време сама с децата, докато татко им бе задържан, но с подкрепата на всички около мен успях да се справя. Семейството ми преживя доста неприятни моменти тогава”

 


 

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 2 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра