Следва

Счупете интернет с Ким Кардашиян!

Кевин Спейси e най-влиятелният злодей в света

На 4 ноември на пазара излезе Call of Duty: Advanced Warfare, една от най-продаваните видеоигри в света, която за поредния си епизод привлича към екипа си американския актьор Кевин Спейси.

People of art преди 9 години

На 4 ноември на пазара излезе Call of Duty: Advanced Warfare, една от най-продаваните видеоигри в света, която за поредния си епизод привлече към екипа си американския актьор Кевин Спейси.

Носителят на две награди "Оскар" и една от големите звезди на малкия екран в последните две години (благодарение на хита House of Cards на Netflix) изпълнява ключова роля в Advanced Warfare, а неговият герой – лидер на частна военна групировка – не само говори с гласа му, но е пълно негово копие.

Историйката, която се развива, както и Кевин Спейси в ролята си на най-влиятелния злодей в света - Джонатан Айрънс, оглавяващ мощна частна военна корпорация, са толкова реални, че не се учудваме защо конкурентите на Sledgehammer започнаха да сипят негативи по повод 11-тата игра от поредицата на Activision Call of Duty. 



"Игрите не са филми, дори и в тях да участват носители на Оскар като Кевин Спейси", коментира Клиф Блезински, визирайки многократно повтаряната реплика, че шутърът ще "размие границите между играта и филма". "Стига с тези лайна. Филмите не са игри. Стига с тези сравнения, хора. Толкова ли сте несигурни в себе си", казва още той, добавяйки, че всъщност не иска да атакува на персонално ниво Call of Duty: Advanced Warfare и всъщност играта му изглежда дори "забавна".

 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра