Следва

Алиша Кийс прописа детски книги

Ирина Тенчева възмутена от наградите "Жена на годината"

Ирина Тенчева възмутена от наградите "Жена на годината"

People of art преди 9 години

Водещата, обвързана с продуцента Иван Христов, изрази възмущението си от нейна биография, поместена на кориците на популярно списание.

Ирина разказа във "Фейсбук" как е приела номинацията си за "Жена на годината": "Тези награди не са точно "моят тип" публични мероприятия, но от уважение към главния редактор и няколко колеги, които познавам лично, приемам любезно поканата да присъствам и пренареждам програмата си така, че да съдействам с терен и време за заснемането на визитката ми".

Тенчева обаче била възмутена от визитката си: "Попадам на листа с номинираните - все готини и любими хора. Стигам до информацията за мен и... откривам, че няма нито едно фактологично вярно изречение. Според автора на текста не се казвам Ирина Тенчева, преподавам Лайф коуч (никога нищо не съм преподавала), телевизионният ми социален проект е "Град на ангели," а не "Ангел парк"... Ако имаше пето изречение, допускам, че и то би било грешно..."

"Обадих се, за да изразя възмущението си от немарливата работа на ангажираните по въпросните награди хора и научих, че информацията вече е отпечатана в списанието! В списанието, на чиято корица бях преди време! Като представител на малкото учили, специализирали и работили по специалността си (Public Relations) не мога да подходя с разбиране към подобна "грешка". Наградите (каквито и да са) се правят и от уважение към труда и името на този, който ще ги получи. Или аз нещо бъркам?", пита Ирина.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра