Следва

Weekend to-do list -

Парти инфо - 28 - 29 Ноември

Номиниран цели пет пъти за House Music Awards и носител на наградата на Ибиса за "Най-добър сет на сезона 2004", Мартин Солвей...

Culture преди 15 години

28 Ноември
Петък
THE MASTERS OF SOUND VOL. 2
Martin Solveig
Juan Alvarez, Liubo Ursiny, Silver
Мястото: Yalta club (Sofia, BG)
Старт: 23:00
Вход: 15 лв преди полунощ, след – 20 лв

Номиниран цели пет пъти за House Music Awards и носител на наградата на Ибиса за "Най-добър сет на сезона 2004", Мартин Солвей ще гостува в петък вечер в столичния клуб Ялта. От класиката преминава към поп музиката, а след като родителите му подаряват скъпа дек-уредба, проявява интерес и към DJ-стването – така преминава развитието на френското момче, започнало с пеене в хора на местната катедрала. След култовото парче с 40 000 продадени копия Edony, излиза и дебютният му албум Sur La Terre излиза през 2002. Следващата крачка в музикалната му кариера са парчетата от албума Rockin` Music, които намират място в програмата на BBC Radio1 и достигат до номер 1 в австралийските, британските и италианските клубни класации. Какво ще пуска в петък, предстои да видим.


***
 

28 Ноември
Петък
Marco Carola
Мястото: club Escape (Sofia, BG)

Още е ноември, а столичният клуб Ескейп разбуни духовете на българските техно любители, разкривайки програма мечта за идващата 2009-а година (Umek – 6 февруари, Joseph Capriati – 13февруари, Chris Liebing – 6 март). Още преди седмици по-наблюдателните фенове на шведската техно звезда Adam Beyer забелязаха на официалната му страница в MySpace датата 27 февруари 2009 – клуб Ескейп – София, България. Един от най-известните диджеи в света се завръща за ексклузивен клубен гиг в България за първи път след феноменалното си участие на Mетрополис през октомври 2007 в зала Христо Ботев. Техно експертът Adam Beyer е световноизвестен продуцент, диджей и собственик на ултимативният лейбъл Drumcode и по всичко личи, че 27 февруари ще е вечер, за която дълго ще се говори в българските парти среди.

Безкомпромисна гарантира да бъде и датата 28 ноември! Този петък клуб Ескейп кани на БИС 100% - ната парти машина – италианската техно легенда Marco Carola. Доказал категорично в началото на юни на какво е способен, макар и с гипсиран крак ( тогава Marco Carola направи исторически 6-часов сет в Ескейп), италианецът, родом от Неапол, се завръща в столичния топ клуб, за да ни омагьоса още веднъж с модерното си груви техно.


***
 

 

Събота
29 Ноември
Spartacus
Мястото: Yalta clu, София

Традиционното месечно издание на партито SPARTACUSTHE LEGEND STILL CONTINUES … ще обърне с главата надолу YALTA CLUB в събота, събирайки отново под покрива на клуба най-колоритните персонажи от нощния живот на София. Обещаните от организаторите LIQUID ENTERTAINMENT големи имена от световната сцена остават за следващата година, но пък зад пулта отново ще е резидентът на патито SL.D, който ще миксира музика от класическия период на SPARTACUS с горещите диско хаус парчета от актуалните чартове.

По традиция аниматорите на SPARTACUS са подготвили и визуална част от шоуто, която както винаги е пълна с изненади и задължително гореща.

Дори 11 години след първоначалното си откриване и 4 години след като затвори врати, SPARTACUS продължава да е абсолютен феномен в нощния живот на София като привлича разкрепостените и готови да се забавляват хора от всички полове и социални прослойки, а голяма част от гостите на партито са ВИП персони добре познати от медийното пространство.

More from View Sofia

More Culture