Следва

Откриха за публиката изложбата на Пикасо в София

Totally Erected Events - „Чарли и шоколадовата фабрика”

Totally Erected Events отново изненадаха с поредното си fashion парти, такова каквото трябва да бъде. Този път столичният клуб...

Culture преди 15 години

Totally Erected Events отново изненадаха с поредното си fashion парти, такова каквото трябва да бъде. Този път столичният клуб Mascara заприлича на кокетна сладкарница, като модното студио се вдъхнови от историята за „Чарли и шоколадовата фабрика”.

Тъй като сме фенове на сладкото и не можем без поне сто грама сладки, бяхме първите, които се срещнаха с Уили Уонка и опитаха от шоколадовия фонтан.



В зимната нощ на последния четвъртък от ноември, героят от най-сладкия филм ни въведе в приказния свят на захарни сладкиши, канелени бисквити, млечни изкушения, бонбони, желирани риби, цветя и дървета и на неустоим шоколад.



Градусът на сладкото изкушение беше подържано от шоколадовия вокал Флейминг от Tri-O-five и "млечната" му партньорка Деси (Phuture Shok). Танцьорки в захарни одежди покачваха градуса на настроението, като танцуваха и изкушаваха гостите със ярки захарни петлета и шоколадови лакомства.



Малки шоколадови вълшебства бяха специално изработени за случая от неустоимо вкусните „100 грама сладки” и леко провокативното просеко „Арджео”.








Много от известните родни лица се оказаха големи почитатели на сладките изкушения, като на партито успяхме да поговорим с Мая Илиева, Вероника Вапирова, Жаклин Гочева, Емилиан Събев, Калин Вельов, Невена Воденичарска, Искра Кирилова, Деси Божкова, Мартин и Калина от Totally Erected fashion studio.



На партито в клуб Mascara бяха още и Аня Пенчева, Елена Йончева, Васил Божков, Георги Крумов и др.

More from View Sofia

More Culture