Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Жени Калканджиева и Ирина Папазова обединяват сили. Съживяват "Мис България"

Жени Калканджиева и Ирина Папазова обединяват сили. Съживяват "Мис България"!

People of art преди 9 години

Едни от най-красивите българки, носителки на титлата „Мис България”, ще участват на тазгодишния 25-и юбилеен конкурс, научи „Монитор”. Водещи на церемонията ще бъдат също миски - Габриела Василева и Ромина Андонова. Футболната съпруга ще наруши графика на майчинството си и докато сменя памперси, ще се готви за завръщането си на сцена.



Красавици от цялата страна вече се стягат за националния кастинг, който ще се проведе на 15 декември в столичен мол. Неомъжени млади българки на възраст между 17 и 25 години ще дефилират пред критичното око на Жени Калканджиева и Ирина Папазова. Тази година двете модни шефки обединяват усилия да открият най-достойната „Мис България”.

„Сега няма да има риалити формат, тъй като миналата година не останахме доволни от развитието му. Този път нещата ще са по-специални, тъй като ще отпразнуваме 25 години от първия конкурс „Мис България”, обясни собственичката на модна агенция „Интерсаунд”.

Новото в провеждането на състезанието ще е и това, че подгласничките на победителката ще бъдат изпращани на други световни конкурси като „Мис Планет” и „Мис Интернешънъл Туризъм”. „Мис България ще протече постарому – в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто мачкаше престижа на „Мис България”. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна”, обясни преди време за „Монитор” шефката на „Визаж”.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра