Следва

Любимата M.A.C. COSMETICS с пищен спектакъл за втория си магазин у нас

Какво ново: Estée Lauder и Андре Куреж в една колаборация на бъдещето

Защото новата линия на луксозната декоративна козметика Estée Lauder, над която работи дизайнерът Андре Куреж, е в действителност футуристичен поглед над макиажа на бъдещето...

Beauty преди 9 години

Защото новата линия на луксозната декоративна козметика Estée Lauder, над която работи дизайнерът Андре Куреж, е в действителност футуристичен поглед над макиажа на бъдещето.

Френският дизайнер, който тази година навърши 90, е разработил колекция декоративни средства за Estée Lauder. Необичайната и за дизайнера, и за бранда колаборация ще е по рафтовете през март 2015 година, силно допускаме, че и в София. Вдъхновението за футуристичната линия, оформена в бели гланцирани опаковки с плавни линии и сребристи акценти идва от космоса и Япония. В новата серия влизат 13 продукта, сред които задължителните обемни четки, няколко коректора, бяла очна линия и плътна спирала. В Estée Lauder всички са във възторг от колаборацията и я описват като "покана да си поиграем с цветове, текстури и спецефекти". Която, съдейки по първите снимки, ние с радост ще приемем.

More Beauty