Следва

Зоуи Салдана с близнаци, раждането от ноември в тайна досега

Не може да е той: Джони Деп на снимачната площадка на новия си филм

Чакахме тези снимки от седмици и ето ги накрая на тепсия. Джони Деп, тоталният любимец, съвършено...

People of art преди 9 години

Чакахме тези снимки от седмици и ето ги накрая на тепсия. Джони Деп, тоталният любимец, съвършено неузнаваем тук, заедно с дъщеря си Лили-Роуз, се забавлява на снимачната площадка на новия филм "Любители на йогата" (Yoga Hosers).

Въздесъщите папараци са успели да щракнат актьорите в самия вихър на работния процес. И ако Лили-Роуз изглежда съвсем обикновено, то обликът на баща й привлича вниманието като магнит.

На широкия екрана Деп, по-често от останалите си колеги, се появява драматично дегизиран, но тук дори и той е надминал себе си - за новата си роля кумирът на милиони носи толкова безумна протеза на носа, такъв касапски мустак и дълги пирги, плюс няколко килца отгоре в полза на ролята, че това просто няма как да е той.

Режисьор на лентата иначе е Кевин Смит, известен с работата си над филма "Продавачи" от 1994-а, и "Зак и Мини снимат порно".

Що се отнася до сюжета на лентата, в центъра на историята се оказват две девойки (Лили-Роуз и дъщерята на режисьора Харли Куин) от Манитоба, които посвещават цялото си свободно от учене и работа време на заниманията си с йога. Животът им с нищо не се различава от живота на останалите жители на града, докато в един момент не се обединяват с ловеца на глави (Деп) за борба с древно зло, което свежда до нула шанса на двете героини да присъстват на абитуриентския си бал.




Лили-Роуз, Джони Деп и Харли Куин


Лили-Роуз и Харли Куин


Лили-Роуз


Лили-Роуз

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра