Следва

"Замръзнало кралство" за рождения ден на Блу Айви

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

След дългите празнични дни и направената равносметка... на изгледаните филми през изминалата 2014 година...

Movies & TV преди 9 години

След дългите празнични дни и направената равносметка... на изгледаните филми през изминалата 2014 година, не ни остава друго, освен да се надяваме, че заглавията, които ни очакват през тази, ще бъдат също толкова добри. 

А това, разбира се, можем да разберем още днес с първата доза любимо кино, както по традиция във филмовите четвъртъци. И все пак, нека да не забравяме някои от последните заглавия, които, ако все още не сте гледали, по-добре направете сега (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), защото новите ни очакват още този петък с:

"Седмият син" ("Seventh Son")

Актьорите: Джулиан Мур, Джейсън Скот Лий, Джимон Хонсу, Алисия Викандер, Оливия Уилямс, Кит Харингтън, Бен Барнес, Джеф Бриджис

Режисьорът: Сергей Бодров

Сюжетът: В ера на вълшебства, когато легенди и магия се сблъскват, единственият останал воин от мистичен орден (носителят на „Оскар“ Джеф Бриджис) пътува по цялата земя, за да открие герой, който според предсказанията ще се роди с невероятни сили – последният Седми син (Бен Барнс).

Изтръгнат от спокойния си живот на рибар, неподозираният млад герой се впуска в дръзко приключение заедно със своя закоравял в битките ментор, за да срази кралица на мрака (Джулиан Мур) и нейната армия от свръхестествени убийци, които тя е пратила срещу кралството им.

Премиерата: 09 януари 2015 (България)

"Твърде лично 3" ("Taken 3")

Актьорите: Джон Грийс, Дилан Бруно, Ал Сапиенца, Лиланд Орсер, Дъгрей Скот, Сам Спрюъл, Форест Уитакър, Маги Грейс, Фамке Янсен, Лиам Нийсън, Дон Харви

Режисьорът: Оливие Мегатон

Сюжетът: Трилогията за Браян Милс (Лиъм Нийсън) приключва с напрегнатия трилър "Твърде лично 3".

Животът на бившия държавен агент бива разбит, когато е несправедливо обвинен в убийството на съпругата си. Докато бяга от полицията и се опитва да защити единствения си останал близък човек, Милс включва в употреба своите знакови умения, за да проследи истинския убиец и да въздаде правосъдие както той си знае.

Премиерата: 09 януари 2015 (България)

"The World Made Straight"

Актьорите: Ноа Уайли, Хейли Джоуел Осмънд, Джеръми Ървайн, Минка Кели, Аделейд Клеменс

Режисьорът: Дейвид Бърис

Сюжетът: Историята проследява един млад мъж, който се опитва да избяга от родния си град, чиято история е пълна с насилие, превърнало се в традиция още от времето на едно клане в годините на Гражданската война.

Премиерата: 09 януари 2015 

More from View Sofia

More Movies & TV