Следва

В офиса на... ELEVEN (снимки)

Обявявам ви за мъж и... мъж: скандалната реклама на Tiffany

Новата рекламна кампания на бижутерийната компания Tiffany & Co., в която от фирмата правят опит да...

All About Life преди 9 години

Новата рекламна кампания на бижутерийната компания Tiffany & Co., в която от фирмата правят опит да се солидаризират с някои съвременни прочити на любовта и брака, породи бурна реакция в пресата. Проблемът, или по-скоро, любопитният момент, е в това, че главни герои в кадъра са мъже с нетрадиционна ориентация.

Ръководството на Tiffany & Co. се реши на нестандартен ход, снимайки в новата си рекламна кампания еднополова двойка.

Всъщност Tiffany & Co. от десетилетия се асоциира с най-нежните чувства. За годежен пръстен от прочутата марка мечтае, да не кажем голяма дума, сигурно всяко второ девойче в света. Впрочем, не само девойче.

Така, на една от снимките в новата кампания на Tiffany &Co. са запечатани двойка млади хора. Красноречивият слоган Will You? и чифт простички халки не оставят на наблюдателя шанс да си помисли, че отношенията между младите са чисто приятелски.



Новата кампания е снимана в Ню Йорк и включва двойки на различен етап в отношенията: някои от тях очевидно са в момент на взимане на съдбоносното решение «това ли е човекът, с когото искам да прекарам целия си живот», други пък са директно в деня на сватбата си. Основното послание на новата реклама е: любовта в днешния свят не е еднозначна, тя има множество форми и приема най-разнообразен облик.

По думите на представител на бранда, тези двойки отразяват целия спектър от хора, които пристигат в Tiffany ден след ден, за да открият точно онзи пръстен, който ще стане символ на чувствата им. Колкото уникална е всяка любовна история, толкова голямо е и разнообразието от годежни и брачни пръстени от Tiffany.





Повечето хора реагират приятно на този неочакван маркетингов ход на Тифани. А вие какво мислите?

Анкета

Повечето хора реагират приятно на този неочакван маркетингов ход на Тифани. А вие какво мислите?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.