Следва

Брадърката Зара заби австралиец

Камерън Диас чака дете

Само дни след симпатичната новина, че Камерън Диас вече не е мома, в мрежата плъзна...

People of art преди 9 години

Само дни след симпатичната новина, че Камерън Диас вече не е мома, в мрежата плъзна упорит слух, че булката и младоженеца Бенджи Мадън дори чакат дете.

И именно с този факт се обяснява изненадващата сватба от началото на месеца. Но, естествено, има и други доводи в полза на предположението за деликатното състояние на актрисата.

Очевидци твърдят, че на сватбата, която се случи в Бевърли Хилс на 5 януари, Камерън дори не е близнала алкохол:

Всички вдигаха чаши с шампанско, а тя пиеше само вода, надявайки се, че никой няма да забележи. Беше видно още, че тя пази корема си: прикриваше го с ръце и с никого не се прегръщаше твърде силно. Всички шушукаха, че е бременна, а неколцина съвсем открито обсъждаха радостното събитие.

Таблоидът Star предава какво още се говори в обкръжението на двойката:

Камерън и Бенджи ще бъдат прекрасни родители, двамата дори вече имат списък с имена за малчугана.



Запознати твърдят, че 35-годишният музикант от групата Good Charlotte и 42-годишата кинозвезда са побързали да свършат работата със сватбата докато бременността на Камерън все още личи. Тази срочност удиви дори най-близките приятели на двамата, които до онзи момент не са били запознати с факта, че Камерън чака бебе.

Следва да се отбележи, че в свои интервюта Диас никога не е потвърждавала, че майчинството се явява нейна главна цел, но и никога не е отричала такава възможност.

Миналата година, например, пред Marie Claire звездата сподели:

Живеем в общество, в което всички имат деца. По този начин, тези хора искат и останалите да имат деца. Но аз нямам намерение да правя това, което по някаква причина очакват от мен. Ако някога забременея, бих искала да родя дете, но не аз съм човекът, който ще направи подобно нещо, защото така се очаква от мен.

В същото интервю Диас разказва още, че не се стреми да се омъжи и не търси съпруг.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра