Следва

С Piquadro на път - лукс по италиански

Седмичен ХОРОСКОП - 26.01 – 01.02

Във вторник, Венера преминава в знака Риби, но преди това ще участва в активирането на основния напрегнат фонов аспект Уран-Плутон...

Astro преди 9 години

Във вторник, Венера преминава в знака Риби, но преди това ще участва в активирането на основния напрегнат фонов аспект Уран-Плутон. В момента това може да се опише така: от една страна (Плутон), скрито силово влияние, провокации и шантаж, а от друга нервен понякога неадекватен отговор (Уран). Венера сега представлява идеологията и мирогледа, общото информационно поле, както и фундаменталните материални интереси. И в понеделник и във вторник нейната позиция ще бъде точно по средата между тези планети, които се намират в напрегнат аспект от 90 градуса. Това представлява една от най-неприятните резонансни комбинации, създаваща фон наситен с негативни емоции.

В сряда, състоянието на биосферата ще бъде по-спокойно - Венера ще се отдръпне от резонанса, а Meркурий ще образува благоприятен аспект с Уран, активизирайки разсъдливостта и възможността за компромиси. Въпреки това, при общуването остава необходимостта внимателно да се обмислят думите и дефинициите: пренебрегването на етикета, спекулацията с чувства или грубия морален натиск може да се възприемат като елемент на провокация, което само ще влоши негодуванието и взаимните претенции.

В четвъртък и петък, напрежението отново ще нарасне, и отново ще бъде активирана Венера. Този път тя ще сформира напрегнат аспект с Сатурн, сочейки увеличаване на депресивните емоции, заплаха за репутацията, както и на по-общо ниво - опит да се ограничи разпространението на нежелана политическа и лична информация. Въпреки това, успехът на подобни опити е под сериозно съмнение: със сигурност има сили, заинтересовани от нарастващата нестабилност.

В почивните дни фонът на биосферата ще бъде много по-спокоен, благодарение на поредният, сега умиротворяващ аспект на Венера - съвпад с Нептун. Този аспект ще бъде най-благоприятен за земните и водните знаци, а основната тенденция, която ще създаде е желанието да се отпуснем и да си отдъхнем в позната домашна обстановка.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разнообразие от чувства и емоции!


През тази седмица има вероятност от разнообразни чувства и емоции. В началото, те могат да бъдат напълно положителни и обещаващи нови отношения или развитие на вече съществуващи, но към края на седмицата везните ще наклонят по посока на упреци и разногласия. Като цяло седмицата е много динамична и променлива, в нея ще има много добри моменти, за които си струва да се хванеш. Трябва да действаш бързо и решително, иначе има опасност да затънеш в блатото на взаимни обвинения, съмнения и конфликти.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Вътрешни ремонти!


Седмицата е предназначена не за външни успехи, а за вътрешни „ремонти“. Това е времето, когато Телците може да разберат какво им пречи да се движат напред и да започнат да работят върху себе си. Ето защо, не гони пари, професионални и лични победи, сега е по-важно да подредиш мислите си. Като цяло периодът открива големи възможности за регулиране на отношенията с близките хора, намиране на компромиси, постигане на споразумения по важни въпроси.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Емоциите – под контрол!


Трябва да се научиш да държиш емоциите си под контрол, в противен случай те ще те контролират. За влюбените седмицата е добра и личните отношения ще се развиват доста благоприятно. Важно е да се избегне борбата за лидерство и да се съсредоточиш върху намирането на компромиси - тук, между другото ще е полезно да използваш въображението си.

РАК 22.06 – 23.07

Постави се в обувките на другия!


Отношенията ти с близките хора може да се развалят, поради твоята прекомерна докачливост и подозрителност. Бъди обективен и се старай по-често да се поставяш на мястото на другите - това ще ти помогне да не влизаш в пререкания с тях. На работното място и в бизнеса ще успееш само в случай, че правиш всичко сам и не разчиташ на никой друг.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Динамичен живот!


Активна и динамична седмица, която ще бъде пълна със събития и постижения. Трябва да насочиш усилията си в определена посока и да продължаваш с пълни сили напред, защото имаш върхове за покоряване. Само по този начин ще можеш да получиш резултат в кратки срокове. Не се страхувай да правиш нещо различно и нетипично. Подходящо време за напредък в кариерата, както и за романтични жестове към партньора. Седмицата е динамична и не е подходяща за тихи мероприятия.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Преразгледай плановете си!


Много силно ще бъде изкушението да "подредиш нещата" и да поставиш всичко на място. Бъди внимателен по отношение на важните неща, седмицата категорично не е подходяща за сериозни решения. Или се придържай към разработена вече стратегия, или протакай времето, защото всички решения трябва да се преразгледат и това няма да бъде безполезно. Опитай се да не претоварваш очите си, сега са особено уязвими. При проблеми посети офталмолог, прави превантивни упражнения.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ще останеш ли верен на принципите си…


Трудностите в работата са свързани с това, че твоите конкуренти избират нечестни методи и ще трябва да решиш дали да последваш примера им или да останеш верен на принципите си. Възможни са малки разногласия с бизнес партньорите. Необходимо е да бъдеш винаги в добрата форма, да контролираш емоциите си и бързо да се ориентираш в ситуацията. Основната тенденция в областта на личните отношения е постоянство в чувствата. Разбира се, това не означава, че мимолетните увлечения са напълно изключени, но сега тяхната роля в живота ти е незначителна.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Релаксирай!


Опитай се по-лесно да се отнасяш към живота и да не зацикляш върху дребните неприятности, ако искаш щастието да ти се усмихне. Не отказвай помощ на колеги, ако ти е важно тяхното благоразположение. При положение, че нервите ти не издържат и не се справяш с рутинните ежедневни дейности, заеми се с йога или медитация - това ще ти помогне да си възвърнеш душевното равновесие.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Пряко сили!


Изтощителна седмица. Има вероятност да правиш всичко пряко сили и да се уморяваш повече от обикновено. Дори и да не вършиш нищо в повече, често ще се връщаш вкъщи, мечтаейки си само за сън. Не мисли, че най-добрата почивка е промяната на дейността - понякога е необходимо да се отдадеш на пълно безделие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01.

Наслаждавай се на живота!

През тази седмица ще се държиш разумно и предпазливо, затова ще можеш да подобриш значително отношенията си с околните хора. Благодарение на това, твоите професионални и лични дела много бързо ще се подобрят. През този период не трябва да се задълбочаваш и анализираш отношенията с любимия човек. Наслаждавай се на живота и се радвай на това, което имаш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Дилемата е – егоист или алтруист!


Личният ти живот ще се разгърне във всички посоки, възможни са и нови запознанства и възраждане на стари чувства. Периодът е много благоприятен, но трябва да бъдеш по-сдържан и преди всичко е необходимо да намалиш собствения си егоизъм и самодоволство, тъй като това може да унищожи всички положителни тенденции. Бъди по-внимателен към нуждите на другите и не бързай да си правиш изводи или предложения.

РИБИ 20.02 – 20.03

Инстинкт за самосъхранение!


През този период в отношенията с хората около теб ще си склонен да проявяваш себичност и голяма доза себелюбие, а това може да стане основна причина да се стесни кръга от хора, които ти симпатизират. Но, от друга страна, нищо и никой няма да може да ти повлияе и попречи да постигнеш успех във важните за теб неща. Ще бъдеш доволен от себе си!

More Astro