Следва

Дизайн за вдъхновение: Царството на Кейт Мос

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Вдъхновяващи думи от вдъхновяващи хора. Нека се заредим с настроение от тези силни личности, които днес ни напомнят колко могъща е човешката воля...

Celebrities преди 9 години

Вдъхновяващи думи от вдъхновяващи хора. Нека се заредим с настроение от тези силни личности, които днес ни напомнят колко могъщи са човешката воля, мисъл, любов и съзнание, за да променят света ни по начина, по който ние самите искаме и мечтаем. 

Единственото нужно е вяра и дух, които да ни водят по пътя... и малко вятър, независимо дали е в нашата посока или не, защото...

Джими Джийн

"Не бих могъл да променя посоката на вятъра, но мога да обърна платната си, така че винаги да достигна целта си".

Дейвид Аукойн*

"Днес аз избирам живота. Всяка сутрин когато се събудя мога да избера радост, щастие, негатизизъм, болка... За да почувствам свободата, която идва от възможността да продължавам да правя грешки и избори - днес аз избрах да почувствам живота, не да се отрека от моята човечност, а да го прегърна".

Мартин Лутър Кинг

"Дори да знаех, че утре света ще се срути на парчета, аз пак бих засадил моето ябълково дърво".

Лудвиг ван Бетховен

"Сърцето – това е истинският лост на всичко велико".

Джек Лондон

"Да дадеш кокал на куче не е великодушие. Великодушие е да си разделиш кокала с кучето, когато си също толкова гладен, колкото и него".

Томас Джеферсън

"Искаш ли да знаеш кой си? Не питай. Действай. Действието ще те очертае и определи".

Джордж Лукас

"Винаги помнете, вашият фокус, определя вашата реалност."

*Дейвид Аукойн - американски гримьор, фотограф и автор. 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 17 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.