Следва

Какво да четем: Бестселърите на книжния пазар у нас през Януари

Диляна Попова: Асен ще избере къде да хвърлим пъпа на бебето

Диляна Попова: Асен ще избере къде да хвърлим пъпа на бебето

People of art преди 9 години

Диляна Попова проговори пред Вихра Петрова за най-съкровените си моменти с малкия Борил, майчинството, грижите, безсънните нощи, безмерното щастие и всички други емоции, които са я сполетели след раждането на сина на Асен Блатечки.

„Оставила съм на Асен задачата да избере къде да хвърлим пъпа на Борил“, призна Диляна в интервю за сайта на Вихра Петрова.

Красавицата признава, че в началото й е било доста трудно, изпитвала е какви ли не страхове. Сега, когато вече са минали няколко месеца от появата на Борил на бял свят, е по-спокойна и уверена в себе си.

„Истински се забавлявам с него, той е спокойно, но много енергично дете“, разказва Диляна.

Тя е много доволна, че е имала възможност да го кърми три месеца. Според нея това е много съкровен момент и един от най-хубавите подаръци, които една майка може да направи за бебето си.

Един от най-любимите мигове на Диляна със сина й е рано сутрин – когато малчуганът се събужда с усмивка.

„Ние, големите, вече сме забравили това, той ме връща към истински важните неща в живота, а те не са много“, признава младата майка.

И си пожелава Борил да израсне като добър човек, нищо повече.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра