Следва

Задникът на Кардашиян (част поредна)

Слави Трифонов заживява на село

Слави Трифонов заживява на село

People of art преди 9 години

С голям имот в пернишкото село Кладница се е сдобил Слави Трифонов. Преди броени дни сделката е финализирана окончателно, а кметът на населеното място Васил Мерчев гордо приветства с „Добре дошъл” във Facebook страницата си Дългия. Шоуменът, който е родом от Учиндол, Плевенско, възнамерява да се върне към селския начин на живот. Това ще се случи веднага след като къщата му бъде устроена така, както си я представя Трифонов, коментират колегите от Монитор.

Кметът на Кладница Васил Мерчев е особено щастлив от ВИП обитателя, който в скоро време ще се установи сред селяните. “Добре дошъл на най-новия жител на с. Кладница г-н Слави Трифонов”, написа във Фейсбук Мерчев. Той публикува и обща снимка с тв звездата, който е бил тези дни в общината, за да финализира сделката по закупуването на имота. На срещата продуцентът се появил по анцуг и черно яке.

Според запознати Трифонов е купил огромно имение в Делта хил, селото на тузарите край Кладница, на 18 км от София. Луксозните къщи със собствени дворове от няколкостотин кв.м вървят около 200 000 евро, припомня Блиц. С подобен имот в Делта хил се сдоби преди време и колегата на Дългия - Иво Сиромахов.

С кого обаче ще се шири в палата Слави за момента остава в неизвестност. Това, което се знае, е, че телевизионерът е разкарал шавливата танцьорка Мартина, след като я хвана да кръшка с боксьора Коко Колев. Младокът откраднал половинката на Трифонов под носа му, а след като той узнал за авантюрата им, я изгонил като мръсно коте. Развръзката се случила преди повече от половин година, когато балерината решила да се запише на бокс. Запознава се с треньора си Коко и не й трябва много време да се влюби, разказват запознати. Те твърдят, че още на първия урок мускулестият Коко я е свалил. Приближени до звездата от „Ку-ку” твърдят, че в момента той нямал нова тръпка и затова е пред депресия. Най-вероятно в Кладница Трифонов ще си живее самотно поне докато не срещне нова кръшна мацка.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра