Следва

Новата серия от табу епизоди на „Попаднах в болница заради секс” доказва, че от любовта понякога боли

Вятърът на промените: Амбър Хърд преди и сега

Миналата седмица се разбра, че Джони Деп и Амбър Хърд тайно са се венчали. После стана ясно и че...

People of art преди 9 години

Миналата седмица се разбра, че Джони Деп и Амбър Хърд тайно са се венчали. После стана ясно и че са вдигнали тежка сватба на Бахамите. Събитието е достатъчно важно, дори само поради факта, че това е почти първи брак за 51-годишния секссимвол, като вземем предвид, че първият му брак е твърде кратък /няма и две лета/ и е с давност от 32 години. На всичкото отгоре младата булка е супер красива, не, че Деп е обичал да се свързва с некрасиви жени, разликата в годините на партньорите е солидна, а и целият свят е втренчен в случващото се под чаршафите на Джон Кристофър. В продължение на всичко това си струва, мислим си, да посветим един стилистичен и бюти разбор в посока по-нежната половинка на любимия Джони.

Амбър Хърд е родена в Тексас. Като дете и тийнейджър активно участва в училищните театрални постановки, взима участие и в рекламни, че дори и в политически кампании.

На 16 бъдещата актриса преживява тежко трагедия: най-добрата й приятелка загива в катастрофа.

Това беше най-тежкото преживяване, което можех да изпитам. Внезапно разбираш, че утре може да те няма. Сега живея под девиза: "Днес е всичко, което имам", - спомня си по-късно актрисата.

След преживяното Амбър обявява себе си за атеистка, независимо че до онзи момент е възпитавана в Католическа академия.

Година след случката Хърд пристига в Ню Йорк, където стартира кариера на модел. Само че, по собствените й думи, светът на модата далеч не е радостен:

Това всъщност е една ужасна индустрия - ужасна за момичетата, които се явяват по кастингите, докато се превърнат в жертви на модата.

Скоро хубавицата зарязва професията на модел и заминава за Лос Анджелис, надявайки се да изпълни мечтата си и да стане актриса.

От 2004 година Амбър се появява в разни сериали, доста популярни между дрегото, в които й дават епизодични роли. Работи в продукции като "Гора" и "О. С. - Самотни сърца".

Същата година тя се появява, макар и в много малка роля, в киното, в спортна драма. През 2005 година актрисата вече прави крачка напред и се снима в по-сериозни роли, сред които във филмите "Алфа Дог" и "Северна страна", номиниран за Оскар филм, в който Хърд играе персонажа на Чарлийз Терон като млад.

След това канят Амбър да се снима в сериала "Палм Спрингс". Там тя играе Грета Матюс, която губи майка си и възлюбения, и започва да дружи с главния антигерой на сериала Джони. За тази роля на актрисата се налага ударно отслабване и Хърд губи 11 килограма за 4 месеца.

Абсолютно сигурна съм, че всеки може да има онова тяло, което желае, във всеки един момент, стига да е готов да работи над него, разказва тя на пресата за трансформацията си.

Първата си главна роля Хърд получава във филма на ужасите "Всички момчета обичат Манди Лейн" през 2006 година, който е представен на кинофестивала в Торонто.

Сериозната популярност за Амбър идва през 2008 година, след ролята й във филмите "Ананас експрес" и "Никога не се предавай". След този момент актрисата продължава да получава неголеми роли в ленти като "Семейство Джоунс" и"Зомбиленд".

Нито един от тези филми обаче не помага на кариерата й да се издигне до звездни висоти. За сметка на това за тези няколко години тя многократно попада в списъка на 100-те най-сексапилни жени според различни мъжки издания.

Добре е да се отбележи още, че Амбър не се притеснява да критикува собствената си работа:

Гордея се с филмите, над които съм работила, и ако ме нямаше в тях, вероятно щях да ги обичам, но когато виждам себе си на екрана, направо ми се повръща. Човек е най-жестокия критик на самия себе си. Мисля, че не мога да оценявам себе си обективно. Когато съм на премиерите си, искам да избягам от залата, в момента, в който ме покажат на екрана.

Звездният час на Хърд като актриса настъпва през 2011 година, когато на екран излиза филма "Дневникът на едно пиянде", в който главната роля изпълнява Джони Деп. Всъщност, вниманието към личността й става особено осезаемо, когато се разбира за романа й с актьора, който обявява и раздялата си с Ванеса Паради през 2012 година, следствие на новата връзка.

След това Амбър както и преди играе неголеми роли: в последните години се появява във филми като "Параноя", "Мачете убива" и "3 дни до убийството".

За връзката й с Джони Деп вече се знае доста, но е интересно да видим какво се е случвало в личния живот на Амбър преди височайшата поява в него на Деп.
През 2007 - 2008 година тя се среща с актьора Криспин Гловър, колега от филма "Убийствен сексапил".

След това в пресата дълго вървят слухове, че Хърд се среща няколко години с известната фотографка Тася Ван Рий. В крайна сметка актрисата ги потвърждава, след като историята на двете приключва през 2010 година.

По мое лично мнение, ако скривате или отричате нещо, вие неволно признавате, че то е погрешно. А аз чувствам, че съм права. И чувствам също, че милиони хора по света са прави за това, че обичат този, когото обичат", заяви тогава тя.

Но след запознанството с Деп, Хърд видимо реши да е по-дискретна - за тайната сватба на звездите се разбра чак в четвъртък миналата седмица.

А как се промени Амбър Хърд във времето, в галерията и тук.


                                                         2005/2006


                                                         2007/2008


                                                         2009/2010


                                                         2011/2012


                                                         2013/2014


                                                              2015
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра