Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 16 - 22 февруари

Сдъвкаха и изплюха роклята на Риана на Grammy 2015 (снимки)

Казваме го преносно, но си е точно така. Облаци от подигравателни оценки, точно като облакоподобния тюлен избор на...

People of art преди 9 години

Казваме го преносно, но си е точно така.
Облаци от подигравателни оценки, точно като облакоподобния тюлен избор на певицата на церемонията за връчването на престижните музикални награди Grammy 2015.

Припомняме, че епатажната Риана се появи в огромна бонбонено розова рокля от последната колекция висша мода на Giambattista Valli, и наистина в определен смисъл напомняше на едър сладкиш или поне розов облак. Тоалетът на звездата незабавно се превърна в истински хит сред феновете й и в същия ден предизвика появата на множество пародии.

При някои роклята на Риана извика по-скоро забавни и незлобливи асоциации с герои от анимационни филмчета, други Интернет-ползватели обаче съзряха по-малко приятни паралели, например гъба за душ. Не само Риана попадна под обстрел, редно е да кажем. На церемонията имаше достатъчно нелепици, но специално певицата Иги Азалия се превърна в обект на насмешки по повод фризурата си.

Това не е първият случай, при който звездите се оказват в такова незавидно положение — подобно нещо се случи, припомняме, с Анджелина Джоли и нейния напъчен крак, който дори се «обзаведе» със собствен акаунт в Twitter, а съвсем неотдавна всички ние, хората от мрежите, се посмяхме силно на интерпретациите на тема голата Ким Кардашиян.































More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра