Следва

Оскари 2015: Определено може по-добре или най-компромисните тоалети на вечерта

Виктория Петрова и Красен Кралев се появиха за първи път заедно като двойка

Виктория Петрова и Красен Кралев се появиха за първи път заедно като двойка...

People of art преди 9 години

Спортният министър Красен Кралев и тв водещата от bTV Виктория Петрова се появиха за първи път заедно на официално събитие. Двамата изгледаха финала за купата на България по баскетбол, който се проведе в плевенската зала "Балканстрой". Кралев и Петрова наскоро разкриха, че живеят заедно.

А иначе, новината за връзката на Красавицата и... спортния министър се разчу преди около десетина дни, когато 24 часа я пусна на първа страница.

Оказа се, че макар че връзката е сравнително скорошна, двойката вече живее заедно, накуп с неговото и нейно куче, а Красен Кралев е запознал Вики с майка си и дъщеря си. Министърът вижда за пръв път красивото лица на госпожа Петрова, когато отива в Би Ти Ви, за да участва в предаване.

"Лице в лице" а Цветанка Ризова свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му, той не спира да пита за красивата водеща. Междувременно се оказва, че още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм /и двамата са от Варна/. Забелязва я от тв "Европа", където тя за първи път започва да се занимава с телевизия.

"Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област. Особено когато става дума за хора от типа selfmade", казва той в едно свое интервю по друг повод.

Четиринайсет години след прощъпалника ѝ в медиите в онази ноемврийска вечер на 2014-а Красен Кралев е категоричен: "Искам да видя пак тази жена!" Две седмици по-късно, след като Петрова тактично е отклонила три покани за кафе, най-накрая приема да се срещнат, но само за 10 минути. Събота е и уж краткият разговор се проточва три часа. Толкова им е интересно заедно, че когато си тръгват от заведението, на сервитьора му се налага да ги догони, за да си платят сметката.

Връзката им се задълбочава, но нито той, нито тя говорят за нея публично. Факт е, че не я и крият.

Кралев е трогнат, че Виктория "не му спестява нищо, директна е, но е толерантна, прощава грешките и недостатъците, но ги отбелязва. Своенравна, чувствителна, много добър човек, умее да ме поощрява и провокира, изключително ерудирана, сложна личност, интересна... И... да ти кажа - тя е много, много, много красива."



Самият настоящ министър на спорта е бивш състезател по лека атлетика, а в политиката влиза в началото на 90-те години на миналия век. Тогава е сред основателите на Федерацията на независимите студентски дружества и на Българското сдружение за честни избори, сред създателите е и на партия "Новото време", която по-късно напуска. Бивш президент е на ФК "Черно море".

Вики пък признава на своя приятелка: "той е всичко, за което една жена мечтае. Да бъде обичана. Да се грижат за нея. Да я обожават. Да я карат да се чувства сигурна. И да има мечти с нея до края на живота им". Наскоро прочела, че човек обича с думите, с които е обичан. Харесало ѝ, без да знае кога ще е толкова влюбена, че да казва с усмивка "обичам те", "лека нощ", "целувам те", "щастлива съм". 

Припомняме, преди години, скоро след развода си, красивата Виктория за кратко имаше връзка с колегата си Петър Бакърджиев, но нещата тогава не се развиха добре. 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра