Следва

Гореща крем супа с моркови и кокос

Седмичен ХОРОСКОП - 02.03 – 08.03

Две основни астро-събития привличат вниманието през тази седмица. Първо - във вторник хармоничният фонов аспект между Юпитер и Уран ще достигне своята кулминация...

Astro преди 9 години

Две основни астро-събития привличат вниманието през тази седмица. Първо - във вторник хармоничният фонов аспект между Юпитер и Уран ще достигне своята кулминация. Неговото влияние сега се проявява в областта на икономиката, финансите, администрацията и социалните процеси, съживява положителната тенденция в политиката, бизнеса, в държавните и в личните взаимоотношения.

Този аспект отбелязва един от най-благоприятните периоди през годината, предоставящ добри възможности за преодоляване на съществуващите проблеми, за развитието на конструктивното сътрудничество и реализацията на мащабни проекти, за придвижването на оригинални и свежи идеи, технологични иновации. От тези възможности ще може да се възползва този, който е способен да се откаже от наложените обстоятелства и предубеждения, който не се страхува да използва нови подходи и методи за собственото си развитие, който не разчита на чужда помощ и реално работи за подобряване на своето благополучие.

Втората важна комбинация е тясно свързана с първата и се активира от Венера. Както бе споменато в предишната прогноза, Уран в момента участва в два фонови аспекта: квадрат (90 градуса) с Плутон и в описаният горе тригон (120 градуса) с Юпитер. Венера влиза в съвпад с Уран от сряда до четвъртък, усилва и двете комбинации: почти едновременно формира напрегнат аспект с Плутон и благоприятен с Юпитер. Квадратът с Плутон, увеличава риска от увеличаване на конфронтацията и конфликтите без особени поводи. Тригонът с Юпитер показва възможности за развиване на отношенията на всички нива, както и възможността за намиране на покровители, на успешни инвестиции.

Ако се вземе предвид влиянието на двете тенденции върху знаците на Зодиака, напрегнато влияние ще изпитват Рак и Козирог. Благоприятно въздействие - Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. А Овен и Везни ще бъдат подложени едновременно и на двете противоположни влияния, което говори, че в текущия период техният избор, поведение и нагласи в отношенията ще има голямо значение в бъдеще време.
В петък и събота умерено благоприятния фон ще се запази, създаващ добра атмосфера за отдих и празнични мероприятия. Но в неделя, ситуацията е по-напрегната, създаваща нестабилни емоции, склонност към обиди и капризи. За щастие, това няма да продължи дълго.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тест!

Съдбата ще тества отношенията ти. Неустойчивите връзки може да се разпаднат. Нараства потребността от романтика, ще се нуждаеш от серенади под прозореца и от всякакви други външни прояви на чувства. Но се старай в този период да избягваш случайните запознанства, тъй като има голяма вероятност да се сблъскаш с човек, склонен към импулсивни действия и авантюри.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разточителност!


Повече вярвай на себе си - на собствения си вкус и интуиция. Използвай въображението си - сега е възможно да постигнеш много. Обърни внимание на финансите си и се постарай да избегнеш ненужните разходи, ретроградният Юпитер ще те подтиква към това. Към края на седмицата може да станеш прекалено придирчив и раздразнителен. Направи всичко възможно, за да обуздаеш негативните емоции.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Претворявай!


Докажи на съдбата, че си достоен за нейната подкрепа, прояви разсъдливост и търпение. Попадайки в трудни обстоятелства, не губи надежда. Анализирай ситуацията, разработи план за действие и незабавно започни да го претворяваш в живота. Имай предвид, че сега от само себе си нищо няма да стане. Само активната позиция ще ти помогне да постигнеш желаното. Благоприятното разположение на планетите ще ти предостави отлична възможност за себереализация.

РАК 22.06 – 23.07

Да устоиш до края!


Отнасяй се към всички изпитания като към тест. Ако сега не се поддадеш на унинието, съдбата ще ти поднесе приятна изненада. Поради неблагоприятното влияние на Плутон, може да срещнеш редица проблеми. Ако не се изплашиш и достойно устоиш на всяко изпитание, ще получиш от съдбата неочакван и приятен подарък. Настъпва време за проява на твоите най-потайни желания, тайни страсти и бурни емоции.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отвори сетивата си!


Бъди отворен за нещо ново, непознато. Позволи на промените да навлязат в живота ти, отърси се от фалшиви съмнения и страхове. Съдбата отваря нашите духовни очи, за да ни заведе там, където трябва да бъдем. Не се страхувай: късметът е на твоя страна. И ако имаш намерение да организираш важно мероприятие, не се отказвай. Благодарение на тригона на Юпитер ще преразгледаш своите възгледи за живота. През този период може да се появят нови приоритети и цели.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Изразявай мнението си!


Не премълчавай своята гледна точка поради страхът от осъждане от страна на другите. Сега е необходимо да изразяваш мнението си на всеослушание! Благодарение на подкрепата на звездите, с лекота ще преодолееш всички препятствия и съмнения. Не се страхувай да поемаш рискове и да изразяваш открито своето мнение. Нека околните разберат, че няма да жертваш собствените си интереси, за да угодиш на някой друг.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не чакай, а действай!


Не забравяй, че “Движението е живот!”. Бъди активен, през тези седем дни енергията ти е гарантирана. Не витай в облаците. Ако сега седиш със скръстени ръце, мечтаейки за щастие, в близко време, изведнъж ще осъзнаеш, че нищо не се е променило. Не чакай щастливи събития, а направи всичко възможно за тяхното скоростно настъпване. Бягството от реалността сега може да се окаже опасно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Философски поглед!


Ще попаднеш във вихрушка от събития, които може да те завлекат в напълно неочаквана посока. Опитай се да се отдадеш на този порив без страх и да не се противопоставяш на обстоятелствата, въпреки усещането, че си със вързани ръце. Погледни философски на живота. Ще мине известно време и отново ще се превърнеш в господар на своята съдба. До тогава, наблюдавай, прави планове и това, което позволява текущата ситуация.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Мерки за подкрепа!


Изправиш ли се пред сложен проблем, на първо място помисли за това, колко усилия ще трябва да положиш за неговото решение. В никакъв случай не се докарвай до изтощение, нагърбвайки се с непосилен товар. В такива случаи, търси надеждни и отзивчиви помощници, готови да забравят за собствените си дела и да се заемат с твоите проблеми. Не отказвай нито психологическа, нито финансова подкрепа.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Интересно!


В началото на седмицата има вероятност от интересно запознанство. Новият човек веднага ще ти направи силно впечатление и ще ти се иска да го опознаеш възможно най-бързо. Не се колебай да отправиш покана за среща - ще видиш, предложението ти ще бъде прието с радост. Любовта ще пламне доста скоро, но не прибързвай събитията. Нека партньорът сам направи първата стъпка към сближаване.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Живей позитивно!


Често си припомняй, че Законът за привличането материализира мислите ни и не си позволявай да мислиш негативно. Прогони тъгата, страха, скуката и поддържай атмосфера на радост, бодрост и жизнерадост. По време на престоя на Луната в знака Лъв (02 - 03 март), се заеми с визуализация - представяй си, че съкровените ти желания се сбъдват и се радвай така, сякаш са се случили наистина.

РИБИ 20.02 – 20.03

Наслаждавай се на усещането да си сам!


В случай на психологически проблеми не се опитвай да намериш спасение в приятелските контакти. Самотата - това ще ти помогне да разбереш случващото се и да си възвърнеш душевното равновесие. Ако е възможно не се задържай вкъщи, отиди на разходка в парка или из тихите улици на града. През тази седмица звездите ще покровителстват и тези, които имат тайни романтични отношения. Ако по някаква причина криеш връзката си от близки и приятели, продължавай така и остави всичко както е. Разкривайки връзката си има опасност да изложиш щастието си на опасност. Не се доверявай на никого - всичко, което кажеш през тези дни, много бързо ще стане публично достояние.

More Astro