Следва

Том Форд готви филм с Джордж Клуни

Джесика Бийл - последни бременни дни

Джесика Бийл, която се очаква д роди тези дни, попадна в обективите на папараците...

People of art преди 9 години

Джесика Бийл, която се очаква да роди до дни, попадна в обективите на папараците по време на слънчевата си разходка по плажа на Marina Del Rey. Тя бе придружавана от своята майка Ким, с която се наслаждаваха на вкусни шейкове, преди да събуят обувки и да усетят пясъка изпод краката си. 

И ако много бъдещи майки предпочитат да прекарат последните дни от бременността си у дома, то това не се отнася и за г-жа Тимбърлейк, която не спира със задачите и пазаруването, дори когато Джъстин е зает да играе голф с техните приятели.

Сигурни сме, че след раждането той ще й отдаде цялото си внимание, и дори още от сега е отказал участието си на наградите iHeart Radio в неделя, където ще получи маграда за "Иноватор", в случай, че Джесика е родила. 

Колко мило решение от негова страна и каква симпатична двойка, на която стискаме палци да запази любовта си и от която очакваме скорошна новина за раждането на бебчето им.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра