Следва

Уникална постановка на Явор Гърдев в НДК

Том Форд готви филм с Джордж Клуни

Наскоро Том Форд обяви, че ще прави втори филм след режисьорския си дебют в...

People of art преди 9 години

Наскоро Том Форд обяви, че ще прави втори филм след режисьорския си дебют с "A Single Man" от 2009 година. Първият му кино опит се оказа повече от успешен и донесе на филма номинация за Оскар за “Главна мъжка роля” на Колин Фърт.

Според последните слухове се очаква новият филм да бъде създаден в сътрудничество с Джордж Клуни, но не, той няма да играе в него, а заедно с Грант Хеслов ще влязат в ролята на продуценти.



Според източници, новият филмов проект на Форд е озаглавен “Нощни животни” и ще бъде екранна адаптация на постмодерния трилър “Тони и Сюзън” от 1993 година на покойния писател Остин Райт. Книгата разказва историята на една жена, която получава ръкопис на книга от бившия си съпруг, който е напуснала преди повече от двайсет години.

"Книгата си е книгa, филмът си е филм. Те са напълно различни неща. В книгата има подтекст, защото има един вътрешен монолог с персонажа, а когато превърнем книгата във филм той ще изчезне. На мен лично той не ми харесва... Затова във филма ще бъде различно, ще има нещо лично. Вземате трябва да вземете това, което ви проговаря в дадена книга и да го развиете. Това е импресионизъм, в известен смисъл.", споделя Том по повод работата си по новата лента.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра