Следва

Какво ново: Новият аромат на г-н Лютенс - La religieuse

Estée Lauder представя ново лице - английската актриса Габриела Уайлд

Габриела Уайлд се присъединява към Estée Lauder като най-новото им лице, за да представи марката в...

Celebrity beauty преди 9 години

Габриела Уайлд се присъединява към Estée Lauder като най-новото им лице, за да представи марката в кампании за грижа за кожата и грим. Красивата британка ще се появи в промо материалите на марката в цял свят през този месец, лансиайки серията грижа за кожата и грим Crescent White, представена за първи път в Азия, а и в лансирането на Nutritious Vitality8TM и грим колекцията Courreges на Estée Lauder. И трите кампании са заснети от Крейг Мак Дийн в Ню Йорк.

“Много съм развълнувана от присъединяването ми към невероятните жени, които представят Estée Lauder,” казва Габриела Уайлд. “Всички те вдъхновяват мен, а сега се надявам аз да вдъхновявам други жени.”

Габриела се присъединява към сегашната линия от модели на Estée Lauder, в която влизат Каролин Мърфи, Констанс Яблонски, Лиу Уен, Джоан Смолс, Аризона Мюз, Стефани Сеймур и Кендъл Дженър.

За Габриела Уайлд

Актриса, модел, художник, а сега вече и майка, Габриела Зана Ванеса Анщтрюдер-Гоут-Калторп започва своята кариера като модел на 14 години, след като е забелязана от Наоми Кембъл на парти. Кампаниите, в които е участвала Габриела са за марки като Abercrombie and Fitch, Lacoste, Topshop и Burberry. Появявала се е на модните страници на издания като Vogue, Nylon, V magazine и L’Officiel.



Габриела отставя света на моделството, за да гони мечтата си да стане художник. Скоро след като е приета в престижния City & Guilds of London Institute, Габриела получава покана да участва в първия си филм.

Тя променя името си на Габриела Уайлд за своя дебют през 2009 година с филма ‘St Trinian’s 2: Легендата за златото на свети Фритон’, където си партнира с Колин фърт, Дейвид Тенант и Талула Рилей. Към телевизионното й участие се отнася награденият сериал ‘Доктор кой’. Последните филми, в които се снима са: "Тримата мускетари", "Кари", "Безкрайна любов". Габриела си партнира с холивудски звезди като Джулиан Муур, Орландо Блум, Колин фърт и Джойли Ричардсън.

Габриела е омъжена за британския музикант Алън Паунъл и е майка на момченце, Саша. В момента живее в Лондон.

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя