Следва

Trend Report: Ах, тази бяла рокля!

Всички носят: Бяло, от горе до долу

Никой цвят не е по-свеж и искрящ от бялото, и точно затова, като се потопим в него от главата до...

Street Style преди 9 години

Никой цвят не е по-свеж и искрящ от бялото, и точно затова, като се потопим в него от главата до петите получаваме една стилна, въздействаща, изключителна визия, с която чувството ни за живот се променя към по-добро, а ефектът винаги е много, много силен.

При нужда от убеждаване, достатъчен е поглед към любимите звезди - Риaна, Кендъл Дженър и още, и още, които издигат бялото до нови висоти със страхотните си пролетни визии. В тази тенденция няма ограничения, стига да ти е самочувствено, уверено и спокойно на душата.

Увереността. Точно така, тя стои в основата на успеха, забравяме всички правила как трябва да се носи бяло и се забавляваме. Смело съчетаваме различни нюанси на този истински и неповторим цвят, а те са хиляди - ванилия, слонова кост, млякo, снежно бяло, и списъкът продължава.



Не пропускаме и аксесоарите, извор на живот. Белият аутфит е като чисто платно, на което да рисуваме със смели аксесоари и пръски цвят. Същото важи и за грима, когато избираме толкова монохромна визия, няма да сбъркаме, ако поставим акцента върху лицето с червило в червено или розово като бонбон.

Смело експериментираме и с текстурите. Чифт бели джинси с нежен бял сутиен и отгоре изящно бяло сако. О, да, Нека лятото да заповяда!

Снимките довършват ентусиазма, ако на някого още убягва. Всички носят бяло!
Ние?
И ние! 








































 

More from View Sofia

More Street Style