Следва

Роман Абрамович и Даша Жукова чакат трето дете

Криско разплака Ива Екимова

Криско разплака Ива Екимова

People of art преди 9 години

Криско призна, че „Мой свят” е любимата му българска песен и вложи солидно чувство в изпълнението й. „Това шоу помогна на имиджа ми – много хора, които бяха изградили мнението си за мен по писанията в жълтите медии, сега ме преоткриват и аз съм много щастлив за това. Иначе не съм тръгнал да доказвам на някой, че мога да пея”, сподели рапърът.

Пиар специалистката Ива Екимова се разплакала, забелязаха колегите от в.Монитор, докато гледала превъплъщението на Криско в Дими от „Сленг” на сцената на „Като две капки вода”. Рапърът изпълни „Мой свят” с удивителна темброва прилика и изправи залата на крака. „Беше трудно за преглъщане, болно за гледане, невъзможно за преживяване и горчиво като загуба на вкус, загуба на сетива и в същото време поглъщащо като неочаквана болка. Като взрив от любов, която възкръсна, за да се разпилее в сърцата на всички, които плакахме, докато ни обгръщаше музиката, преживяна със същите въздишки, страст и емоция! Браво! И благодаря!”, написа във Facebook Екимова.

Фронтменът на „Сленг” и Ива бяха семейство в продължение на шест години. Плод на любовта им е прекрасната Дара, която днес е тийнейджър и музикалният й талант я тласка по стъпките на баща й. Дими загина при инцидент с мотор през 2008 г., а три години по-късно Ива откри сродната си душа в приятеля му Петрозар.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра