Следва

Банкет - Beach Banquet!

Джиджи Хадид и Коди Симпсън се разделиха

Двамата са запазили "приятелски взаимоотношения" и силно се надяват "някой ден пътищата им да се срещнат отново"..

People of art преди 8 години

Джиджи Хадид и Коди Симпсън се разделиха след цели две години прекарани заедно, това заяви говорителят на 20-годишния топмодел, който подчерта, че причината за края на техните взаимоотношения е натовареният график на двете звездите.

От изявлението става още ясно, че двамата са запазили "приятелски взаимоотношения" и силно се надяват "някой ден пътищата им да се срещнат отново".



Това е втора раздяла за младите доскоро влюбени гълъбчета, след като през юни миналата година те сложиха край на взаимоотношенията си именно заради напрегнатия график, по който се движеха.

Малко след това обаче, Коди и Джиджи се събраха отново и по нищо не личеше да са имали проблем на любовния фронт. По повод сегашната им раздяла източник сподели: „Те вече много трудно се озовават в един и същи град. Коди в момента е на Западното крайбрежие (на САЩ), докато Джиджи е навсякъде“.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра