Банкет - Beach Banquet!

COMMA Group ТЕ канят на първото си събитие от серията, което ще се състои на 24 юли (петък), а мястото, както винаги, е CACAO BEACH...

И това лято няма как да мине без Банкет - Beach Banquet!
COMMA Group ТЕ канят на първото си събитие от серията, което ще се състои на 24 юли (петък), а мястото, както винаги, е CACAO BEACH. “Малка“ подробност, която трябва да споделим, е че емблематичният клуб в Слънчев Бряг е построен изцяло наново и готов да посрещне сезон 2015!
 
Заедно със слънцето, вълните и пясъка на крак ни идва немският диджей/продуцент PHONIQUE!
Безспорно, първото нещо, за което се сещаме, като чуем PHONIQUE, е парчето Feel What You Want с вокалите на Rebecca. Зад гърба си има още For The Time Being, Our time, Our Chance и Amy’s Heart. Продукция с Sharam Jey, Guti, както и ремикси за Ornette (Crazy), Sono (All those city lights), Skye (What’s wrong with me) и Dillon (Thirteen Thirtyfive). Собственик е на лейбъла Ladies and Gentleman, като издава още за Dessous и Poker Flat.
За warm up-a ще се погрижи Bagerziev (Get Spirited).
 
Началото е в 23:00 ч., а гест-листът е валиден до 00:30 ч.

За повече информация и резервации, събитието във Facebook >>>

Ограничен брой промоционални билети, на цена от 15 лв. може да си намериш в мрежата на Eventim.bg - Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Usit Colors. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.