Следва

Ким Кардашиян vs. Класиците

Захари Бахаров в "Игра на тронове" и следващия сезон?

Захари Бахаров в "Игра на тронове" и следващия сезон? 

People of art преди 8 години

Захари Бахаров може да се появи и в шестия сезон на сериала „Игра на тронове". Това загатна той пред бТВ. „Дори и да знам, не мога да кажа", отвърна Бахаров на въпрос дали героят му ще се появи и в следващия сезон. „Имам съмнения", усмихна се обаче той и призова: „Изгледайте осми епизод и ще видите". Актьорът призна и че и друг път е кандидатствал за роли във фентъзи-сериала. „Там на север от Вала имат нужда от всякакви изроди", засмя се той.



Продуцентите обаче го забелязали сега - след като изпратил записа си, те се свързали с него и му казали да заповяда на съответните дати за снимки. Преди това обаче бил 2-3 седмици на подготовка в Белфаст, за боевете, за костюмите. „Имаше много мащаб, много професионално се гледа на нещата", каза Бахаров, кого ще видим в 8-ия епизод на пети сезон на „Игра на тронове". Искам да съм в предните редици на прогреса, обясни иначе актьорът.

Малко по-рано той разказа за продукцията на НДК, в която участва - спектакълът „Квартет" на Явор Гърдев. Според Бахаров използването на технологията „моушън капчър" на живо, в театрална постановка, не е правено никога преди. На въпрос откъде е дошла идеята, той отвърна: „Всички идиотщини идват от Явор Гърдев". Той е работил с „моушън капчъри" в киното и си е казал защо да не стане на живо, обясни Бахаров. Актьорът призова зрителите на спектакъла (който ще се играе на 12 и 17 май) да не идват просто за да бъдат шашнати. „Елате на театър, да се отпуснете, да потънете в седалките и да се оставите на нас", заяви той. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра