Следва

Спечели БИЛЕТИ за концерта на OneRepublic

Седмичен ХОРОСКОП - 18.05 – 24.05

Първият ден на новата седмица ще ни посрещне с емоционално напрежение и трудности в общуването: в 27-я градус на Телеца ще се формира Новолуние...

Astro преди 8 години

Първият ден на новата седмица ще ни посрещне с емоционално напрежение и трудности в общуването: в 27-я градус на Телеца ще се формира Новолуние. Началото на новия слънчево-лунен цикъл винаги е свързано с известен спад във физическата активност, така че в понеделник трябва да очакваме известна летаргия и трудности при възприемането на информация.

В следващите два дни интензивността на взаимодействието на планетите ще бъде слаба, но във вторник трябва да се отбележи стационарния Меркурий и неговото преминаване в ретроградност. През този период ретроградността на Меркурий, която ще продължи до 12-ти юни, ще се свързва преди всичко с проблемите в дома, семейството и взаимодействието с роднини. В края на месеца предстои да се заемем с решаването на отложени или нерешени проблеми в тези области на личния живот.

В четвъртък Слънцето преминава в Близнаци и биосферата ще започне да се влошава. Това се дължи на образуването на две последователни опозиции. В петък -между Венера и Плутон, а в събота между Сатурн и Слънцето. И двете комбинации ще засегнат по някакъв начин материалните проблеми, чието разрешаване ще изисква трудният избор между личните интереси и изискванията на партньорите, между изкушението за лесни пари и обективните възможности.

Състоянието на биосферата ще остане отрицателно до края на седмицата. Само в неделя малко подобрение ще ни позволи да си отдъхнем от напрежението, нова вълна от което се очаква от следващия понеделник.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Подвластен на емоции!

Опитай се да не извършваш импулсивни действия, най-вероятно те ще бъдат необмислени. През тази седмица ще бъдеш подвластен на емоциите, затова е препоръчително да не вземаш никакви решения и да отложиш всички сериозни разговори за по натам. Възприятието много ще зависи от настроението ти.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Комуникация!


Тази седмица ще общуваш много и ще получиш полезна информация. Ще можеш да видиш света в нова светлина и да възродиш някои стари идеи. Само доверявайки се на интуицията си ще можеш в четвъртък да се ориентираш в объркана ситуация и да вземеш вярното решение, а в неделя бъди внимателен – рискът да станеш жертва на машинации е голям. В личен план емоционалното ти състояние ще бъде далеч от идеала. Старай се да не сгромолясваш насъбралото се раздразнение върху любимия човек, той не е отговорен за твоите неприятности.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Отговорност!


Тази седмица от теб се изисква поемане на повече отговорност. Ако изпитваш недоволство от външността си, може малко да погладуваш. Само че не го прави без да се консултираш с подходящ лекар. Ако гладуването те плаши – не е беда. Опитай се да се разделиш за седмица с любимия шоколад, откажи се от мазното и тестените изделия. Резултатът ще е забележим! В личен план се постарай да получиш обективна оценка за отношенията си с партньора, най-добре е информация да дойде от непредубеден източник. Звездите ти обещават, че ще разбереш много нови неща.

РАК 22.06 – 23.07

Подарък!


Тази седмица може да си направиш малък подарък. Това може да е нова козметична серия за кожата, елегантно ювелирно украшение или посещение в салон за красота. Дори и да превишиш заделения за тази цел бюджет, не се плаши – доброто настроение след такава покупка е безценно. През почивните дни звездите ти препоръчват да си отдъхнеш и отпуснеш вкъщи. Така че не планирай посещение на разни шумни мероприятия или дълги пътувания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Търпение!


През тази седмица трябва да бъдеш търпелив и да се въздържаш от преждевременни действия. Ако се опитваш да ускориш развитието на ситуацията може трайно да отблъснеш успехът от себе си! Бъди по-внимателен към любимия човек – той се нуждае от твоята загриженост, разбиране и уважение…

ДЕВА 24.08 – 23.09

Себеутвърждаване!

За теб тази седмица е период на себеутвърждаване в любовта, в работата и в творчеството. Ако през тази седмица се появят проблеми и неприятности в някоя област от живота, това ще е показателно, че се занимаваш с нещо, което не е твоя работа или общуваш с хора, които не ти подхождат. Така че, не хаби силите си напразно - прави си изводи за бъдещето.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Променливо настроение!

Настроението ти през тази седмица ще се променя често. Не се отдавай на самотата – тя няма да ти донесе нужното облекчение. Такова поведение няма да е от полза нито за самочувствието ти, нито за външния ти вид. Сред приятелите ти навярно има някой, на който можеш да се довериш в подобни ситуации – заедно с него ще ти бъде доста по-лесно да видиш позитивите в живота. В личен план са възможни вълнения, при това не толкова приятни. Сряда е прекрасен ден за помирения и задушевни разговори.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Добри отношения!


През тази седмица ще възникват проблеми в най-различни сфери на живота, ако не успееш да установиш добри отношения с другите хора. Постарай се през този период да не се караш с никой, тъй като всяка конфликтна ситуация може да ти донесе много неприятности! В любовните дела бъде по-решителен и не слушай съветите на никого!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Нищо фатално!


Трябва да знаеш, че дребните провали са нещо нормално. Просто си отвикнал от тях и всяко поражение го възприемаш като нещо фатално. Звездите ти подсказват, че една неуспешна авантюра все още не означава края на света. Стегни се! Кажи „благодаря” на човека, който се е осмелил да те критикува – неговото мнение може да е напълно обосновано. Вместо да се ядосваш, разходи се по магазините – това ще повдигне настроението ти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Магнетичност!


През тази седмица интуицията ще ти помогне да планираш събитията в близкото бъдеще, което несъмнено ще ти е от полза. В личен план ще привличаш като магнит хората към себе си. Само не разкривай тайните си пред околните, тъй като сега думите ти може да бъдат изтълкувани погрешно. Не е желателно и започването на таен роман, тъй като любовните авантюри през този период може да ти създадат сериозни проблеми и неприятности.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Всичко с мярка!


Девизът ти през тази седмица е „Всичко с мярка!”. Постарай се да не се захващаш с нови неща преди да завършиш всичко започнато или отложено. Взимай активно участие при решаването на възникналите проблеми вкъщи. Има вероятност от разногласия с роднините, но това не означава, че трябва да губиш емоционалното си равновесие.
В личен план късметът ще е с теб ако започнеш да разкриваш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето ти правилно изтълкувано.

РИБИ 20.02 – 20.03

Бъди над нещата!

Желателно е да усмириш развихрилото се въображение и да не обръщаш внимание на безпочвените слухове. На първо място ще усещаш остро отрицателните емоции на близките хора. На второ, през цялата седмица няма да ти достига увереност в собствените сили. Съчетанието на тези два фактора може да доведе до това, че да започнеш да се съмняваш в собствената си привлекателност.
В личен план може да очакваш нови впечатления и преживявания. Възможни са разногласия с любимия човек, заради натрупали се дребни проблеми, изискващи бързо разрешение. Постарай се да използваш нужните аргументи и да дадеш разумно обяснение на своите действия.

More Astro