Следва

Радина Червенова ще става баба

Джейн Фонда! На 77 и все още забележителна за W Magazine

Джейн Фонда вече има най-продаваните видеа с упражнения и страхотна актьорска кариера зад гърба си. Сега, на възраст от 77 (да, наистина), получава и друга титла, която да добави към списъка си - модна икона...

People of art преди 8 години

Джейн Фонда е жената с най-продаваните видеа с упражнения, а освен това е притежател и на страхотна актьорска кариера зад гърба си. Сега, на възраст от 77 (да, наистина), получава и друга титла, която да добави към списъка си - тази на модна икона.

Фонда е зашеметяваща на юнската корицата на W Magazine в рокля на Giambattista Valli и наметка. Сред страниците на списанието тя показва забележителната си фигура в тоалети на Lanvin и Nina Ricci. Джейн определено изглежда перфектно в дизайнерските творения и титлата много й отива, дори и тя самата да не се чувства точно по този начин, както и споделя: "Много ми е смешно, че на моята възраст, хората ме наричат модна икона".

"Честно казано, връзката ми с модата винаги е била обтегната. Когато започвах като актриса в Ню Йорк, работих като модел, за да мога да плащам уроците си по актьорско майсторство, но нямах това, което е нужно, за да бъда модел. Мразех целия акцент, който пада върху това как изглеждаш и никога не съм обръщала особено внимание на дрехите.”

Въпреки всичко, според нас Джейн изглежда страхотно в почти всичко с увереността и сложността на една истинска модна икона, дори и тя да не мисли така за себе си. А ти какво мислиш?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра