Следва

Една седмица до DEEP DISH

Ваня Щерева събра куп родни звезди на бала на дъщеря си

Ваня Щерева събра куп родни звезди на бала на дъщеря си

People of art преди 8 години

Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов, отпразнува звездно завършването на гимназия. Обещаващата млада певица бе заобиколена от всички добри приятели на майка си, които й пожелаха на добър час в живота, преди срещата й със нейните съученици.

Сред поканените в ресторант "Синият Лъв" бяха Катето Евро, Мартин Карбовски, Людмила Сланева, Руши Виденлиев, Таня Илиева и Виктор Калев, които до сълзи се забавляваха в общата си компания. 



Непокорната Мила беше избрала тениска на Nirvana, черна пола и кецове за свой тоалет на бала, като компания в носталгичната препратка към 90-те и правеха майка й и Таня Илиева, които също уважиха култовата група и легендарния й фронтмен.















Освен малката Роберт, повод за забавления имаше и майка й, която, без да подозира нищо, осъмна с "вирутален магазин за порно”. 

„Преди години имах сайт. vanyashtereva.com. По едно време спрях да се занимавам с него, безсмислено нещо ми стана и явно съм изгубила домейна, като не съм го плащала еди-колко си време. Сега една дама ми писа и ми изпрати линк да видя какво стои зад моето име, като предполага, че е имал добър трафик и някой го е купил и се е наместил там. Сега, не мога да разбера сайт за проститутки ли е с моето име, или просто за бельо. Някой да знае китайски?”, попита Щерева.

Оказа се, че сайтът е на японски и предлага секс фантазии и играчки, стимулиращи мастурбацията сред двата пола. „Еми, значи съм си порно отвсякъде”, констатира Ваня, след като последователите й разкодираха палавото съдържание. Сценаристката на „Под прикритие” моментално получи закачливи молби за отстъпки, апели да иска процент от продажбите и поздравления, че най-накрая е станала истинска звезда и на азиатския пазар.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра