Следва

Красотата отвътре

Clinique Superdefense SPF 25

Дневен хидратант със слънчева защита, която помага да се защитят естествените бариери на кожата и да се предотвратят...

Hair преди 15 години

Дневен хидратант със слънчева защита, която помага да се защитят естествените бариери на кожата и да се предотвратят първите видими белези на стареене, дължащи се на агресорите на околната среда и стреса.

Екстрактът от червено алгае помага на кожата да се защити от видимите ефекти на вътрешния стрес на повърхността на кожата.

Съставки като РНА (рибонуклеинова киселина) и екстракт от растението котешки нокът защитават кожата на лицето като премахват увреждащите субстанции преди да са предизвикали видими поражения. Овлажнителите и хидратиращите съставки в крема го правят подходящ за всеки тип кожа.

Мощен коктейл от антиоксиданти, като витамин C и E и капсулован екстракт от розмарин, осигуряват защитата от външните агресори. Балансирана комбинация от химически съставки за слънчева защита - Parsol 1789™, в нежна система защитава от вредите на слънцето и фотостареене. Плаваща матрица от полиетилен намалява риска от раздразнение. Екстрактът от морско растение пък помага да се засили повърхността на кожата, като се подобрява бариерната и функция.

Clinique Superdefense SPF 25 ще намериш в магазините на Estee Lauder и Clinique в София.


More from View Sofia

More Hair