Следва

Още летни диети - eкстремно-двудневна и със супа, таман за първия плаж

Седмичен ХОРОСКОП - 6.07 – 12.07

В понеделник и вторник опозицията между Слънцето и Плутон ще създава напрежение. Значението на аспекта е противопоставяне между личните финансови възможности и претенциите от страна на обкръжението...

Astro преди 8 години

В понеделник и вторник опозицията между Слънцето и Плутон ще създава напрежение. Значението на аспекта е противопоставяне между личните финансови възможности и претенциите от страна на обкръжението. Това може да се прояви по различни начини. Например, прекалено капризните деца може да поискат непредвидени подаръци; любимото хоби или бизнес интереси може да изискват спешна финансова подкрепа; или друг вариант - планираният отпуск може изведнъж да се окаже по-скъп от очакваното... Няма значение каква ще бъде причината, важно е да бъдем подготвени и по възможност да се застраховаме с допълнителни парични средства или твърдо да отказваме на тези, които искат нещо, което е непосилно за нас.

В бизнеса, тези два дни, може да означават трудни преговори с безкомпромисни партньори.
Разбира се това няма да продължи дълго, за да бъде сериозен проблем. Вечерта във вторник благоприятният аспект на Марс и Нептун ще разведри атмосферата, като успокои необоснованите претенции с пробуждане на съвестта или ще стане генератор на добри идеи, които ще помогнат бързо да се решат финансовите проблеми. Набирайки сила, благоприятното влияние на Марс и Нептун ще продължи до петък вечерта.

В неделя вечер ще започнат да набират сила два неблагоприятни аспекти. Този между Слънцето и Уран, ще увеличи вероятността от конфликти, травми и нещастни случаи. Другата напрегната комбинация между Венера и Сатурн ще има потискащ ефект върху емоциите и ще усложни комуникацията с роднините и близкото обкръжение.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Отстоявай позициите си, без да си агресивен!

През първата половина на седмицата ще се увеличи агресивността, нервността. Ще ти се иска да докажеш своята правота на всяка цена, да наложиш волята си, да настояваш на своето. Ако не искаш седмицата ти да започне с кавги и скандали, по-добре се опитай да не отговаряш агресивно на провокациите, до колкото е възможно разбира се. Имай предвид, че избухливостта и неспособността да предвиждаш действията си, както и да действаш неинформирано, няма да доведе до нищо добро.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Борба!

Когато няма борба - няма победа. Имай това предвид и не се отказвай, когато нещо не получава от раз. През тази седмица, в много отношения, изходът от предприетите дела ще зависи от умението ти да реагираш бързо на рязко променящите се обстоятелства. Особено внимателно обмисляй всяка финансова стъпка – било то при покупка на домакински уреди или при оформяне на кредит.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Спокоен живот!

В живота на типичните Близнаци няма вероятност от важни и динамични събития, затова това време може да се използва за спокойно и последователно възстановяване на силите. Сега може по-често да оставаш насаме със себе си, най-ефективният отдих ще бъде пасивното прекарване на времето. За решаване на финансовите въпроси е много подходяща втората половина на тази седмица. Ще бъдеш в състояние да погледнеш от нов ъгъл на тази сфера и няма да взимаш прибързани решения. Краят на седмицата е добър за общуване с приятели и обмен на информация.

РАК 22.06 – 23.07

Лични грижи!


Ако отдавна си се настроил да изведеш любовните си отношения на ново ниво, то през тази седмица определено ще се появи добра възможност да го направиш. Все пак, ако започнеш да действаш без да чакаш ситуацията да те подтикне към това, благоприятните промени в личния ти живот ще настъпят още по-бързо! Ако през този период започнат нови любовни отношения, бъди подготвен за това, че те ще се развиват по най-неочаквания сценарий и може да се окажат доста бурни.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Резултатен!


Разположението на планетите през първата половина на тази седмица ще насърчава общуването с влиятелни хора. През този период ще бъдеш в състояние по-ефективно да постигаш поставените цели, тъй като към по-голямата част от тях ще се отнасяш твърде емоционално. През втората половина на седмицата се старай да избягваш конфликтите в личните взаимоотношения. Повод за тях могат да станат различни видове недоразумения. Опитай се да имаш повече доверие в любимия човек и сам не пораждай ревност и съмнения. Втората половина на тази седмица ще бъде добро време за учене, може и самостоятелно. За типичните Лъвовете периодът е благоприятен и за търсенето на допълнителни източници на доходи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Наблюдавай и изучавай!

Ситуацията е такава, че простото ще изглежда сложно, а бялото - черно. За да не губиш ориентация във всяка ситуация се старай да заемеш позицията на наблюдателя, не се намесвай в спорове, не поучавай никой. Основните събития ще се развиват в областта на личните и семейни отношения.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Емоционалност!


През първата половина на тази седмица са налице признаци за завишена емоционалност. Сега се увеличава риска от напрежение, поради което не се опитвай да правиш от малките неприятности големи проблеми. Положителен момент през първата половина на тази седмица ще бъде повишената страстност, затова този период може да се счита за успешен за любовни срещи. През втората половина на седмицата романтичните отношения може да нарушат другите ти планове. Намирането на компромиси ще бъде трудно, така че ще трябва да си изясниш приоритетите. В по-дългите и сериозни връзки точно сега, всичко ще върви гладко. Това е добро време за обсъждане на планове за бъдещето.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Успешно себеизразяване!

За типичните Скорпиони тази седмица ще се окаже успешна за личните взаимоотношения. Сега може да бъдеш честен и открит в отношенията с любимия човек и партньора в брака. Моментът е много подходящ и за изразяване на своите чувства и симпатии. През втората половина на седмицата обърни повече внимание на работата си. Сега ще можеш да постигнеш в професионалната сфера известен успех. Семейните проблеми може да ти създават неприятности, така че решавай своевременно всички недоразумения. Втората половина на седмицата също е добър период за обучение (особено в групи), както и за пътуване с приятели.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Без намеци!


Обърни повече внимание на своето тялото и здравето си през първата половина на седмицата. Този период може да се окаже доста добър за започне на нова диета, за отказване от вредни навици и за привикване към здравословен начин на живот. Седмицата е подходяща и за работа: сега се увеличава стремежът към собствен успех. Нови перспективи в личните отношения ще се отворят пред теб през втората половина на седмицата. Само че комуникирай с любимия човек директно, без намеци - те може да усложнят разбирането между вас. При общуването с други хора също избягвай двусмислените фрази и изрази. Втората половина на седмицата може да стане добър момент и за вземане на смели решения, но само ако чувстваш, че си в състояние обективно да оцениш ситуацията.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Романтично настроение!

Разположението на планетите през първата половина на тази седмица ще ти донесе романтично настроение. Сега ще имаш възможност да изразяваш своите симпатии емоционално дори поетично. Този период ще бъде успешен за отдих, забавления, флирт, романтични срещи и нови запознанства. Децата ще носят повече радост, както и заниманията с всякакъв вид творческа дейност. През втората половина на седмицата не е желателно да планираш финансови операции, особено с големи суми, както и в случай, че не разбираш напълно условията на сделката. Този период е по-подходящ за установяване на лични взаимоотношения, за обсъждане на собствените планове и виждания за живота с брачния партньор. През втората половина на седмицата може успешно да решаваш проблеми, свързани с наследство.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ентусиазъм!


Не може да се каже, че тази седмица ще направиш нещо конкретно и полезно, но ще разполагаш с достатъчно ентусиазъм, за да гониш целите си. По това време ще изникнат много нови идеи и замисли, така че за Водолеите с творческа насоченост тази седмица може да бъде много полезна, давайки им възможност да се реализират или най-малкото да измислят начин да го направят. При някои Водолеи, поривите на ентусиазъм може да доведат до нови романтични увлечения. Сега не си струва да правиш далечни планове, по-добре изчакай докато преминат първите вълни.

РИБИ 20.02 – 20.03

Силни емоции!


През първата половина на седмицата нараства емоционалността при общуването. Когато сме твърде емоционални, всичките ни преживявания са по-силни, по-цветни, по-ярки. Поради тази причина избирай по-внимателно с кого комуникираш. Това ще направи личните взаимоотношения по-динамични. Самотните Риби може да поставят началото на нови отношения. През втората половина на седмицата типичните Риби трябва да обърнат внимание на здравето си. Особено внимание заслужава храненето. Именно от качеството на продуктите, които употребяваш ще зависи здравето ти. Пази се от натравяне, спазвай правилата за лична хигиена.

More Astro