Следва

Кръщенето на принцеса Шарлот - подробно!

Мила Кунис и Аштън Къчър се ожениха тайно

На тайна церемония този уикенд, двамата са сключили брак пред най-близките си приятели и роднини...

People of art преди 8 години

Мила Кунис и Аштън Къчър, които се радват на първородната си дъщеря Уайът Изабел Къчър, най-накрая решиха да затвърдят тригодишната си връзка  пред Бог, и пред хората.

На тайна церемония този уикенд, двамата са сключили брак пред най-близките си приятели и роднини, като двамата все още не са потвърдили новината официално. Според списание People сватбата е била много скромна, a детайлите за самото събитие били разкрити на гостите 24 часа преди самата венчавка, за да запазят всичко в тайна. 



Кунис и Къчър се запознават през 1998 г. по време на снимките на сериала "Шеметни години", но отношенията им прерастват в романтични чак през 2012 г.

„Денят, в който Аштън ми поиска ръката, е най-хубавият в живота ми“, споделя Кунис за предложението през февруари. Сватбата е първа за Кунис. Къчър имаше брак до 2012 г. с актрисата Деми Мур.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра