Следва

Четиво в четвъртък: "Просто така се случи" от Жерар Депардийо

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Понякога всички имаме нужда да избягаме... от скуката, от ежедневието, от града и от жегата, а в този момент - най-вече от нея...

Movies & TV преди 8 години

Понякога всички имаме нужда да избягаме... от скуката, от ежедневието, от града и от жегата, а в този момент - най-вече от нея. Разбира се, от хубав излет в планината, ни делят само няколко спирки от напечения павиран център, но и за това има време, защото преди всичко сме нетърпеливи да опитаме прохладната атмосфера в кино салона, където ще се отдадем на готини филмчета, премиерно.

За големите любители обаче, и за тези, в чиито домове обезателно ще открием богата колекция от вечни класики, сме подготвили списък, идеално пасващ на лятното настроение, от който определено трябва да изберем поне два. 

А, за да има от къде да избираме днес, ето я и поредната доза трейлъри:

"Миньоните" ("Minions")

Актьорите: анимация

Режисьорът: Кайл Балда, Пиер Кофин

Сюжетът: Историята на Universal Pictures и Illumination Миньоните започва от зората на времето. В началото миньоните са едноклетъчни жълти организми и еволюират през вековете, като непрестанно служат на възможно най-проклетите господари. И тъй като не успяват да задържат тези си господари – от Тиранозавър Рекс до Наполеон, накрая миньоните остават без господар, на когото да служат и изпадат в дълбока депресия.

Ала един миньон на име Кевин има план и заедно с тийнейджъра бунтовник Стюарт и сладкия малък Боб поема по света, за да намери нов проклет шеф, който събратята му да следват.

Тримата тръгват на вълнуващо пътешествие, което накрая ги довежда до следващия им евентуален господар – Скарлет Оувъркил (носителката на „Оскар“ Сандра Бълок) – първият в света суперзлодей от женски пол. Пътуват от ледената Антарктида до Ню Йорк от 60-те години на 20-и век и стигат до съвременния Лондон, където се сблъскват с най-голямото си предизвикателство до този момент: спасяването на цялото население от миньони... от унищожение.

Премиерата: 10 юли (България)

"Бесилото" ("The gallows$")

Актьорите: Касиди Гифорд, Райън Шуус, Пфайфър Браун, Риз Мишлър, Маки Бърт

Режисьорът: Травис Клъф, Крис Лофин

Сюжетът: През 1993 г. на една училищна площадка със загадъчното и малко страшно наименование Бесилото намира смъртта си ученикът Чарлз. От този ужасен и разтърсил жителите на малкото населено място ден, са изминали две десетилетия. Ето защо едва ли някой още живее в страхове. Когато обаче група ученици решават да отидат на площадката и да разберат повече за случилото се преди толкова време убийство, животът на всички в градчето се променя трайно и завинаги. Ще оцелеят ли смелчаците, дръзнали в една тъмна нощ да отидат до училището и дали там, в мрака, не ги очаква страховито същество? Много скоро учениците ще разберат старата максима, че има неща, в които е по-добре при никакви обстоятелства да не се намесваме. Вместо това е разумно от тях да се стои настрана, защото могат да ни донесат единствено сериозни проблеми, от които в последствие няма оттърване.

Премиерата: 10 юли (България)

"АНТ-МЕН" ("Ant-Man")

Актьорите: Майкъл Пеня, Кори Стол, Майкъл Дъглас, Патрик Уилсън, Пол Ръд, Еванджелин Лили, Мат Джералд

Режисьорът: Едгар Райт

Сюжетът: Следващата еволюция на Вселената на Марвел довежда за пръв път на големия екран един от членовете, основатели на Отмъстителите във филма на Марвел АНТ-МЕН. Въоръжен с невероятната способност да смалява размерите си, но да увеличава силата си, умелият крадец Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да приеме своя вътрешен герой и да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опазят тайната зад забележителния му костюм на Ант-мен от ново поколение надигащи се заплахи. Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и осъществят обир, който ще спаси света.

Премиерата: 17 юли (България)

More Movies & TV