Следва

Pretty in The City: Каролин

Звезди разкриват възрастта си в кампания на Lancôme

Четири от лицата на Lancôme - Пенелопе Круз, Лупита Нионго, Лили Колинс и Кейт Уинслет ракриват...

Celebrity beauty преди 8 години

Четири от лицата на Lancôme - Пенелопе Круз, Лупита Нионго, Лили Колинс и Кейт Уинслет ракриват годините си в кампания, представяща новия серум на френската марката - Advanced Génifique. Посланието, освен, че серумът работи за всички възрасти и цветове на кожата, е да обичаме годините си.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"