Следва

Времето в което слънцето залязваше, мама качваше мен и сестра ми в лодката и ни возеше между тръстиките

Legendary Plan Of The Day: Пламена

София през юли не е ронлива и пясъчна, но пък е гореща и пареща...

All About Life преди 8 години



София през юли не е ронлива и пясъчна, но пък е гореща и пареща. Преваляват само тишини и просто няма как да не обичам тази нейна идилична картинка.

Първо се влюбвам в сутрините и в онова грабващо-синьо небе, което шепне "лято", а след това се влюбвам и в мириса на въздуха, който вдишвам. По обед мирише на сладолед, от онзи истинския, който се разтича, докато го ядеш, плътен и кремообразен, взимам го от моето си място, което всеки път предразполага към нежност и влюбване. Следобед мирише на зелено, на свежо, предвестници на музика и филми под открито небе.

Привечер става различно, глъч, но от онзи приятният, по малките криволичещи улички, които сякаш са излезли от някой любовен роман. По които се спускам надолу, стигайки мястото с електрически градски светулки. Красота. Бягство в града. За среща с приятели. На по бира, може и две. Защото днес е ден за любов. И за птици. И за още хиляди други неща...


Gelateria Naturale, ул. „Цар Иван Шишман“ 12А


One More Кино, ъгъла на Фритьоф Нансен и Патриарх Евтимий




65 Светулки, ул. Солунска 65

Heineken ни провокира да подредим най-любимите си точки и събития от града в личен Legendary Plan. Днес за своите любими летни локации ни разказа Пламена, сподели с всички и своите планове за деня тук!

А какъв е планът ти за днес?

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.