Следва

Премиерата на "Мисията невъзможна: Престъпна нация" затвори Таймс Скуеър в Ню Йорк

Ваканцията на известните - Много влюбените Хайди Клум и Вито Шнабел на почивка в Италия

За никого не е тайна бурната им връзка, пък още повече, че...

People of art преди 8 години

За никого не е тайна бурната им връзка, пък още повече, че Хайди декларира любовта си за пореден път в искрен Instagram пост по случай рождения ден на Вито в понеделник. Малко след това зорките папараците се погрижиха за заинтересованите, като дадоха хляб на всички да повоайорстват с почти голите тела на двамата.

42-годишният супермодел и нейният 13-години по-млад приятел си разменяха страстни целувки и прегръдки по бреговете на Сардиния, като в това романтично веселие в морето, Хайди не можеше да скрие капризния си чар и закачливо поведение, с които явно е омагьосала преди повече от година богатия наследник.

Безгрижната ваканция на влюбените бе акомпанирана от бира и кристално чисти води, с които Шнабел и Клум се разхлаждаха, неотделяйки тела един от друг нито за момент, въпреки набезите на фотографите. 



 















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра