Следва

Облекло за всеки спорт – Глезотия? Не, необходимост!

10 основателни причини да отидеш на SPIRIT of Burgas

Въпреки амбициозните опити за детрониронето му и едногодишната почивка, която организаторите си дадоха, Spirit of Burgas си остава най-добрият фестивал в България, който е задължително да бъде посетен от всеки уважаващ себе си меломан...

Стил преди 8 години

Въпреки амбициозните опити за детрониронето му и едногодишната почивка, която организаторите си дадоха, Spirit of Burgas си остава най-добрият фестивал в България, който е задължително да бъде посетен от всеки уважаващ себе си меломан. И не само заради хедлайнерите, суперзвезди със световна популярност, но и заради духа, който едно такова мероприятие носи, си заслужава да си вземете почивка и да запалите с 200 към Бургас в началото на август. Ето още поне 10 причини, поради които трябва да пуснете молбата си за отпуск веднага!



1. Роби Уилямс! Роби Уилямс! Роби Уилямс! Едва ли има нужда да разсясняваме защо. Живата легенда на британската и световната поп сцена ни идва на крака - какво повече можем да искаме.

2. Stereo MCs ще ни отвеят главите веднага след "лошото момче", а една от най-оборотните брит рок банди - Kasabian, ще взриви сцената във втората фестивална вечер. Като нищо освен на подиума да видим момчетата да се забавляват сред тълпата или да релаксират в каравана на къмпинга, което си е истинска златна възможност, ако питате нас.

3. Българска музика до скъсване. Сцена На Тъмно дава поле за изява основно на качествени родни артисти, а сред бандите тази година са Rebelites, Severozapadnyatsite, P.I.F., РЕВЮ, Мерудия, Kotarashky & The rain dogs, Ogi 23. Имаме чудесната възможност да ги чуем.

4. Запомнящите се моменти. Обикновено никой не отива на фестивал сам, а в повечето случаи натам пътуват цели компании, които споделят не само пътя, но и цялото преживяване от танци под звездите, спане под слънцето и радостта от живота, като цяло. Повечето пъти тези мигове носят положителни емоции и държат влага дълго след това!



5. Нови приятели. Неизбежно е да не се озовете с няколко нови приятели в актива, въпреки че точно преди малко казахме, че най-вероятно сте със старите си на фестивала. Съседите по палатка; човекът, който свири на китара на плажа; момичето до вас по време на последния концерт за деня; момчето, с което се редите на опашка за бира... всички те са там, за да се насладят на времето си и да се забавляват. Всеки е щастлив и позитивен, а в такива моменти най-лесно се случват нови приятелства. Това просто е част от атмосферата, която ви заобикаля!

6. Феновете. Ако си мислите, че плачещите момичета по време на концерт на Джъстин Бийбър са истински страстни фенове, лъжете се. Това е нищо в сравнение с фестивалната тълпа, която с радост се подчинява на всяко едно желание на шоумена/ите пред тях. Море от ръце, мексикански вълни, включително и синхронизирано пеене са абсолютна реалност при поискване...

7. Начинът, по който изглеждате. Облеклото е специално, както и мястото, на което се намирате. Фестивалът е вид бягство от ежедневието, място на което можете да бъдете и изразите себе си напълно. Как по-добре да се случи това, освен чрез облеклото? Модните блогове и списания са пълни с полезни съвети относно стила, а ние съвсем наскоро дадохме нагледен пример, как точно искаме да изглеждаме на Spirit-a тази година. Така че... всичко е във ваши ръце! 

8. Алкохолът. Когато са налице слънце, хубава музика и добри приятели, единствената липсваща частичка, за да бъде пъзелът подреден, е доброто питие. Най-хубавото е, че можете да се наслаждавате на алкохола, който обичате, без да се налага да мислите за шофирането до вкъщи, разбира се, отговорно и без да отивате твърде далеч в броя на чашките.

9. Морето. Ако всичко останало по-горе все още не ви е убедило във важността на това да отпътувате към Бургас най-късно на 7-ми следобед, то, сигурни сме, шумът на морето е способен да го направи за секунди. Какво по-хубаво от плаж, безоблачно небе, летен бриз в косите и хубава музика може да има? Ние не се сещаме в момента...

10. Забавно е, по дяволите! Лято ни е, фестивално ни е, флиртува ни се, пее ни се, танцува ни се и точно на Spirit-а може да ни се случи всичко това едновременно. При това, без много да му мислим. Кога, казвате, че тръгваме?
 

More Стил