Следва

Street Style вдъхновения: Gingham Style

Men's Exhibit: Пет големи "НЕ"-та в летния стил на мъжете

Както вече стана ясно, дори и мъжете с изявено отношение към модата и стила грешат и това е нормално...

All fashion преди 8 години

Както вече стана ясно, дори и мъжете с изявено отношение към модата и стила грешат и това е нормално - всъщност те са по-склонни да правят гафове. Защото, при семла визия, състояща се единствено от дънки и тениска, знаем, няма как да се сбърка. Но пък ние харесваме мъже, които умеят да правят смели стилови ходове. Окуражаваме ги с две ръце, но за всеки случай тук включваме списък от пет простички неща, с които да внимават, за да не стават грешки.

Потник

Потникът е създаден с идеята да бъде долна дреха, която да бъде носена под ризата, за да пази от студа. Нищо не с е променило от измислянето му.

Риза с къс ръкав

Има някои редки случаи, когато ризата с къс ръкав може да изглежда добре, но те са толкова редки, че е най-добре да не се опитва. Ако късите ръкави са важни, най-добре да бъде заменена с тениска с поло яка.

Твърде тесни панталони

Скини кройката е супер, но със зимните дънки или панталони, които са тъмни и плътни. С леки, светли материи някак не се получава. Бежовите памучни панталони е добре да останат леко широки, доверете ни се.

Шапки

При мъжкия стил има една особеност. Валидна е за всеки елемент от гардероба, но особено за шапките. Ако нещо няма практическа функция, дори да е много готино, изглежда прекалено. В случай, че шапката няма да бъде нужна, за да пази от слънцето, по-добре да остане вкъщи. Тъмните очила - също.

Твърде много цвят

Да, цветен акцент във визията винаги е добре дошъл. Но когато ярките багри са твърде много, тежестта и мъжествеността често се губят някъде. Затова е добре да се внимава с количествата.
 

More All fashion